Tényleg nagy a szél, nálunk is, majdnem lefújta a moccról a ponyvát, pedig le is van súlyozva... Már így is kiszúrta a fékkar a legutóbbi nagy szélben is, arról meg nem is beszélve, hogy hordja be alá a sok port meg dzsuvát a rohadék...
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de hiába írod le ennyiszer, hogy önindító kell, hidd el, ha tudnánk segíteni, már megtettük volna. Én írtam egy boltot, ha ott nincs, vagy drágállod, akkor kutakodj bontókban, előbb-utóbb biztos találsz egyet!
Végre mióta van motorom azóta sikerült a mai napon telitankolni olajal és benyóval is nagyon ott van majdnem 15 liter
azt hittem letérdelek a lyukon
nagyon kész volt
volt egy köcsög katona, azt hitte hogy ő a basszájba májer köcsög... biztos nem volt gyerekszobája. mindenkit csicskáztatott , szemüveges fasz volt, én cigiztem a sorban.. és elkezdett nekem pattogni hogy fussak el ak ukáig aztán ott dobjam el a cigit, aztán fusstak vissza asor végére és 200 fekvőtámasz... ez az egész eljutott az agyamig... végignéztem rajta... röhögtem egyet aztán elsétéltam a kukáig, ott elszivtam a cigi aztán visszasétáltam, utánna mindenki kiaszalta azt a rohadékot röhögött mindenki rajta hogy ő a nagy májer katona és egy gyerek meg csicskának nézi
azt hittem letérdelek a lyukon
nagyon kész volt
kellene nekem tuareg rally-hoz önindító (rotax 123) mindennel együtt. ha tud valaki segíteni akkor irjon
http://bikepics.com/members/tr...