Tisztelt Phisoo!Én idézőjelbe tettem a gyengébbek kedvéértet nem megsérteni akartam vele senkit,de én legalább megpróbáltam segiteni,nem ilyen ilyen apróságra felfigyelni.Ezzel a fáradtsággal te is irhattál volna a segitséget kérőnek,nem pedig nekem.Én ezzel lezártnak tekintem ezt a témát!Bocs!
Kedves József! Még a gyengébbek kedvéért sem írunk ilyen, főleg, ha szerelő a szakmád Elhiszem, hogy egy hozzáértőbb ember, mint pl te, le tudja úgy is szedni, hogy nem tesz tönkre semmit, de nem mindenkinek van ebben akkora tapasztalata, sem gyakorlata az itt jelenlévők közül (tisztelet a kivételnek, és nem akartam senkit sem megbántani ). Úgyhogy, maradjunk a kézzel levételnél És bocsi, ha sokat okoskodom Üdv.
Régebben írtátok, hogy hol lehet venni Tuaregbe én meg elfelejtettem a telefonszámot meg a címet.
Valami pesti cég ha jól emlékszem.
Nem tudjátok mi annak a boltnak a tel. száma?
aham :) No nem borospince :) Csak pincegarázs... És háát azt onnan kitoplni nem lehet :D Elindítani meg nem akarom már, mert lehült... (pláne, hogy elötte mostam :)
az a vicc,h ezen a csávón is piros fekete és fehér szinü motoros dzseki volt
lehet,h vmi rokonod v nemtom,de ahogy néztelek képen,full uyganaz ez a csávó
Őőőőő lesznek léesznek.. akartam is ma csinálni, csak mire eszembejutott, levittem a pincébe... Most még csak pár van, amit haver csinált az udvarukon, azt is fel kéne töltenem bikepicsre... Majd a koliból.... De nyugalom, lesznek :)
hehe nem tudok róla :) Egyébként már van egy új dzsekim ) Ami piros-fehér fekete :) Szóval most melyik cucc? Hja, arról még kép sincs :) A motorhoz kaptam gratis dazu :)
Hihi már 640 km van benn :) Kész a motoremelő hozzá, és persze, hogy ma is megyek :) Csak a rendődöket kell kerülnöm :)
Hello
Kicsit megvadult a kis rallym mióta kiakaszottam a powert ... 1-2 be emeli az elejét gázra, nagyon duuurván tol eszméletlenül megy odabaszos nagyon és most tökre virul a fejem hehe nah jó csapatást mindenkinek tolok egy két képet fel ide. Széles utat.
trakee
képzeld, itt szarvason ma a majálison találkoztam 1 csávóval, ien moccos dzseki volt rajta, full csuma úgy nézett ki mint te.. testalkat,arc fullosan ugyanaz.. má majnem ráköszöntem,h csá de aztán gondoltam,h nem te lehetc,de rohattul hasonlít nem lakik szarvason v környékén vmi ikertesód?
bukta,az nem jó
am ma haverom is esett,ma tanitottam motorzn ia szimómmal,fordult meg a fáton,odaverte neki, és 1keréken lerepült a gátról,be 1 susnyásba
jó meredek volt,beleszált 1 nagy bokorba a moc,alig birtam kiszedni... ekkora hullást még nem láttam élőbe..
Valami pesti cég ha jól emlékszem.
Nem tudjátok mi annak a boltnak a tel. száma?
én nem mek,me aznap mek oszt kirre hú de nagy buli lesz
lehet,h vmi rokonod v nemtom,de ahogy néztelek képen,full uyganaz ez a csávó
Hihi már 640 km van benn :) Kész a motoremelő hozzá, és persze, hogy ma is megyek :) Csak a rendődöket kell kerülnöm :)
MIndenkinek balesetmentes, jó motorozást!
Kicsit megvadult a kis rallym mióta kiakaszottam a powert ... 1-2 be emeli az elejét gázra, nagyon duuurván tol eszméletlenül megy odabaszos nagyon és most tökre virul a fejem hehe nah jó csapatást mindenkinek tolok egy két képet fel ide. Széles utat.
képzeld, itt szarvason ma a majálison találkoztam 1 csávóval, ien moccos dzseki volt rajta, full csuma úgy nézett ki mint te.. testalkat,arc fullosan ugyanaz.. má majnem ráköszöntem,h csá de aztán gondoltam,h nem te lehetc,de rohattul hasonlít nem lakik szarvason v környékén vmi ikertesód?
am ma haverom is esett,ma tanitottam motorzn ia szimómmal,fordult meg a fáton,odaverte neki, és 1keréken lerepült a gátról,be 1 susnyásba
jó meredek volt,beleszált 1 nagy bokorba a moc,alig birtam kiszedni... ekkora hullást még nem láttam élőbe..