Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem meg folyamatosan a hátsó féken volt a lábam
mi? nem húztam a gázt kurva fulladás
neked meg kuss a neved simán ott hagytalak mindenhol mi az hogy alig maradtam el tőled?
már ugy bejárattam de még hogy ugyesen okosan
Nem bejáratós már a gépe?
elmentünk raccsingolni Petikével kentük ám rendesen,volt minden,stoppie kerék, gumifüst egész jól megy a gépe,de alig maradok le tőle így h nem megy a powerom meg hosszú áttételem van szal nem is olyan jó..
Vazzeg vettem kb 2 hete egy APRILIA TOUAREGet és annyi mindent kell minding rajta csinálnom,h mentem vele a 2 hét alatt kb 3 napot!
Egész annyira azért nem fehér, csak csal a kép... Csak azért kérdem mert még ilyen dugóról sosem hallottam..
Ez bevonat ez a fehér rajta, vagy ennyire fényes az alu? Mert aztmondják, a szürkébb alu a sziliciumban gazdagabb... Azmeg nem árt egy dugóba....
Kellene nekem a powernak a visszahúzó rugója. Neked az megvan a blokkból? Vagy azt sem akarod darabokban adni?
jahj rosszul mondtam 14,5 pénz...
Valaki ismeri ezt a fajta dugót(Ambika)? 12 pénz volt. Kíváncsi lennék a véleményekre..
írtam az emailedre
Van emailon megbeszéljük
Zolko87 - neked nincs véletlenül hátsó kereked? mert nekem majd kéne hátra egy 18colos kerék....gumi meg belső néküli, jah és persze occsón
Magyar érettségi megvolt , ez egy vicc volt, nagyon könnyű
a legjobb olajat rakd bele és akk nincs baj
Szia!
Én tudok neked segíteni csak keress meg emailon patvaros87@gmail.om
Sziasztok! Most szeretnék venni egy Tuareget, de nem igazán ismerem ezt a típust. Azt hallottam, hogy elég pörgős gép és ebből kifolyólag igen szervizigényes. Mire kéne odafigyelnem a vásárláskor? Előre is köszönöm a segítséget!
sziasztok...mizu hogy állnak a gépek?
Hello nekem is kelenének a cuccok.. eduard@vipmail.hu küösz !
de azért jo volt..
helló nekem kellene a szervízkönyv arnold41@freemail.hu
Helló bukancs
nekem van egy egész gyújtásom tuaregre ha érdekel írj arnold41@freemail.hu
ha valakinek van aprilia tuareg 125 "nagy" könyve (szervíz) akkor az legyenszíves küldje el az arnold41@freemail.hu ra nagyon megköszöném