Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt phisoo barát!Én a "gyengébbek" kedvéért irtam,hogy csavarhúzóval feszitse meg,egyébként szerelő a szakmám!
akkor faja ha jól érezted magad és állat volt ...a képeket sajnálom h nem sikerült ...mert azért mégiscsak szívesebben megnézem azt amit ti csináltok ....jah még szép h a Tuaregedet csodállták ...innen tőlünk is mentek moccos haverok és egyikőjüknek rosszul végződött...még csak telefonon kapta az infot vater infot de aki veük ment...sv-jét lezuzta...bukta volt ...nya további szép estét ...by
és akk 1 kép sincs?
csá
és jól nyomta citrom?
am besézltzem ellöbb haverommal városba monta ő is átment kisújszállásra a motoros haverokhoz,aztán átugrottak fél órára madarasra,me ismerik a rendezőket és ingyen bementek.. haver mz vel ment,attak alá egy r1 est,h jöjjön azzal,gyorsabban odaérnek oszt azzal csapattak a barátnőjével..de monta,h anynian voltak,h nem lehetett látni semmit,aztán jöttek is..
Na megérkeztem NAGGGYON JÓÓÓÓVOLT bánhatja aki nem jött el....
Mondjuk van egy kis problem... a fényképezőm beadta a kulcsot így nemsikerült képet csinálni... (valamiért elmossa a képeket... meg a videót is) szóval kép az sajna nincs... de volt ott annyi tv-s meg fotósok hogy bőven lehet majd találni képeket...
Volt egy 3600 LE-s metanolos dragster autó na az kegyetlen volt mikor gyorsult egyet... 6,3 alatt futotta a távot... (a motorosok olyan 8,5-9,5 körül), dobhártyaszaggató üvöltő dübörgés... még mindíg feláll a hátamon a szőr ha csak rágondolok... JÁÁÁJ lehet amúgy nézőszámot döntöttek annyian voltak... Láttam Citromot is még a gyakorló pályán... na meg amit a stuntriderek nyomattak a gyakorló téren vaze az sem volt semmi.... az orromtól kb 30 centire ment el az első kereke az egyiknek mikor előttünk forgott hátsókeréken... egyméterre előttünk durrantottak el egy gumit... azt is fel akartam venni hogy rohadna el ez a gép... meg ott figurráztak... 5 en beálltak egymás mellé és a közönség felé stoppi egyszerre... szóval ott is volt bőven néző . Betoltam a fejembe egy gyros tálat is na az is nagyon finom volt... csak lehetett voltna kicsit több
Jah és mikor mentem vissza a géphez láttam egy fickót aki ott nézegette a gépem... mellette ilyen nagy dögök álltak és mégis az enyémet nézegette nemhiába... TUAREG!
Az meg a másik
rózsaszin
a nikasil nem fekete
ien ezüstös,vagy dróm szimü vagy mien... am meg nagyon éles képet csináltál
ezüst
és szerintetek a nikaszil milyen színű?
Egy jól beállított motornál ami jó olajat kap annál nincs nagyon lerakódás, mtxem dugójáról csinálhtanék képet, őzbarna a teteje
Ha valakinek van tapasztalata abban, hogy a motor blokkját milyen festékkel érdemes festeni az legyen szíves írja meg... Az lenne a lényege hogy festék és olaj álló legyen...Amúgy nekem a pegasorol lejött a henger és a hengerfej enyhe ütésre..
Bizonyos mértékig normális, de néha nem árt megtakarítani! Én amúgy használok adalékanyagot is, az tisztítja az égésteret, és megakadályozza a koksz lerakódását az égéstérben és a henger nyílásainál is.
Azért ezt nem mondanám, hogy csavarhózóval kéne feszegetni... Én egy picit megütögettem kézzel, hogy elengedje, és simán levettem a hengerfejet és a hengert is. Csavarhúzóval nem csak a gumitömítést, de a hengert és a hengerfejet is szétcseszi, ha feszegeti, és akkor már nem fog rendesen tömíteni semmi... Úgyhogy én nem ajánlanám.
Az normális, ha szutykos a dugó teteje. A nicasil szerintem nem fekete.
Tisztelt zsoooc!Az ETX hengerét úgy veheted le,ha leveszed a karburátort,utána leereszted a vizet,vagy a fagyállót a hűtőből,lekötöd a hengefejre vezető gumicsöveket,a 4 db M8 csavaranyát leszeded,a henger és hengerfej közt csavarhúzóval megfeszited.Vigyázz a gumigyűrűt meg ne sértsd.Utána a henger aljánál feszitel be csav.húzóval és óvatosan leemeled a hengert,vigyázva nehogy a gyűrűt eltörd,vagy a dugót megsértsd.Ha a kipufogó nem engedné fel,akkor természetesen a kipufogót feltágitod,vagy leveszed.Mielőtt az egész műveletet elkezdenéd,a kipuff.könyök rugóját akaszd ki és húzd meg előre a könyököt,hogy a hengerből kijöjjön.
Én viszont azt szeretném kérni,ha ETX hez van leirásod,vagy csak elektromos rajzod,légy szives erre az E-mail cimre eljuttatni.lajos.jozsef@freemail.hu Előre is köszönöm,és jó szerelést!
ez azért meg lett jegyezve
hali!
szétszedtem a hengert.....meg is lepődtem rendesen....adugó tetején áll egy csomó dzsuva, vagy 2mm vastagon, a dugó körbe megégett....és a henger belülről nem fekete színű.....a nikaszil lehetséges, hogy nem fekete hanem ezsütösebb?
áááá de gonosz
na,na faterom motorját ne sértegesd Danival(akinek van barátnője 1 hete )
hali
na,de most méne? mien jót beszélgettünk danival még új nevet is kapottt: v storm dani
Szasztok! Fire- te ha legközelebb iszol, sztem ne írjál semmit ...Tuareg125- te meg vigyázz magadra, és jó szórakozást, aztán ne csak a csajokat fotozd ...hanem a sok szép gépet, apriliákat főleg ...
na látod, én mondtam
Csőváz
Ha tudtok Tuareg Rally-t vagy Rx et szoljatok,ja és persze rendszám az feltétel!
Üdv.
Bikerfranky@freemail.hu