a 10W 40 remek lesz bele, de az nem hajtóműolaj, hanem motorolaj :) Nem kell nagy felhajtás, sima ásványi, vagy résszintetikus bőven elég, sőőt fullszintetikusat nem javaslok Eduárd!
ink endurogummát vegyél,endurora aszfalt gumma kicsit bután néz ki,meg aszfaltgummával hogy mész terepen? meg am is ,neked ha jól tom 18 és 21es felnijeiid vannak,ara meg nem nagyon van aszfaltgumma.. vagy ha va nis vhol,nem pár ezerér...
tegnap meg is néztük, ugyan az a felfogatás , és a láncomba is faszául belemegy , majd kee valami használt lánc ami még jóóó meg egy első lánckerék, tucc szerválni?
hú télleg,most nézem de tegnap értem haza oszt kirről, 2este nem aluttam semmit, má nagyon kész voltam,nemcsoda ,h nem fogtam mivan am az 1000es fazeren vagy min is 520as lánc van? meg a felfogatás ugyanaz?
ja meg van nekem egy hátsó lámpabúrám, asszem tuaregre való vagy nemtudom, segítsetek, h mire jóóó, mer eladó, enyémre nem jó, vagy elcserélendő egy olyanra mint ami nekem kee, ha kell valakinek szóljon, mindjárt rakok fel képeket, a háccsó fogaskerékről meg a lámpabúráról
jóestét, fire téleg nem vagyformába majd valahonnan szerválni kéne aszfaltgummákat vagy jó endurogummákat... kb 10 est szánnék rá , egy garniturára ha valkaki tud segíteni megköszönném
fire ma nem vagy formában ahogy látom...
a power szelepnek igen van szára és fzr 1000 lánckerékről beszél nem komplett kerékről...
Na mentem jóccakát mindenkinek!
szép jó reggelt ! na megvan minden a moccomhoz, új főtengely, hajtókar, új dugó,furt henger, új csapágyak szimeringek, új olajszivattyu, új kinyomókar a kuplungnál, ja és szereztem egy májer háccso lánckereket , fzr 1000-esen volt rajta, hibátlan semmi baja 200 km-t futott, és tök ingyen ide adták , szal láncszettet sem kell nagyon venni , max használtan egy jó első fogaskereket mg egy jo láncot...hétvégén vagy jövő hét lején összepakoljuk a moccot aztán mehet a járatás, még veszek rá egy streetfighter fejidomot, meg valami normális festést rádobok, aztán meg jöhetnek az aszfaltgummák....szal lesz még kiadnivaló péz, de legalább fasza lesz
Nah hibakeresés folyamatban... pontosabban meg is van... pénteken megpróbálok csináltatni egy új szelepszárat azán pakolom is össze... remélem ennyi...
a power szelepnek igen van szára és fzr 1000 lánckerékről beszél nem komplett kerékről...
Na mentem jóccakát mindenkinek!
fzr1000 hátsó gumi? hát az tuti nem jó a rally -ra
a héten lehet kész lesz az első kerék küllőzése