Nem a power teljesen nprmálisan működik, olyan 7000 körül nyit és minden ugy van ahogy lennie kell. Csak nem értem hogy mi vezérli, mert most teljesen szétszedtem és nem találtam benne semmi vezerlőt ?A doboz szerintem is valami vezérlő elektronika lehet....
Nem én jól írtam hogy rotax123-as. Nekem van most két tuaregem (rotax123)-as blokkal és mindkettő ballonos a power szelepje. a 90-es évjárat előttieket így adták ki!
Én ezzel a powerral azt nem értem, hogy nekem a pegason ugy van, hogy van a power szelep, abból megy egy bowden a mágnesbe, és a mégneszhez két vezeték csatlakozik. Nah már most az a baj hogy nekem sehol sincs benne ilyen power vezérlő elektronika amire bármi szám lenne írva. Ezt a vákumos módszert meg nem tom elképzelni hogy, hogy van. Meg azt nem tom, hogy nekem a lámpa alatt van egy 4x10cm es fekete doboz, és 5 vezeték megy bele, hogy az mi?
Én eddig csak a régebbi rotax123! blokkoknál láttam ilyet amik nem elektronikus powerrel vannak szerelve, hanem sima ballonos. Az pedig nem is annyira hülyeség hogy a fékkar összeköttetésben áll a powerral. Azért van szükség hogy ha az ember fékezi a motort akkor általában már nem add neki gázt és akkor nincs olyan kenése amilyen kellene neki. De ha lenyomod a fékpedált akkor kinyit a power és több keverék áramlik át! Remélem érthető voltam valamennyire
Csak irigykedik :) Ő is rózsaszínt szeretett volna, csak olyan színt nem tudtak neki kikeverni :P
Úgyis le merem fiogadni, hogy van egy csomó rózsaszín cucca :) Szerintem jól állna neki :)
1143, Budapest, Cserei utca 6.
tel.:(1)252-87-70
Kellene nekem Tuareg Rally 125-höz önindító (rotax 123) mindennel együtt ha tud valaki segiteni az írjon.
Úgyis le merem fiogadni, hogy van egy csomó rózsaszín cucca :) Szerintem jól állna neki :)