Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már megint én nyitom a napot? pedig nem is most keltem... már voltam fénymásoltatni jegyzeteket meg kiszaladtam haverral szögedre...
Megy a MotoGP qalification [kvalifikésön] Rozi az 1. ismét... Talmaxi meg nemtom mert akkor még nem voltam itthon... mondjuk lehet csak most jönnek... nemtom...
Bakker... megyünk ballagásra délre... nincs kedvem... az eső is esik... áhh mind... viszont majd este ... jáááj
na csőő
ak dobd ki a blockot a kukába v nemtom
ott kérdezték emg a miskolci aprilia márkakereskedők és semmi nincs....csak az AM blokkhoz van....
italmondot kérdezted má? sdztme nekik van..azoknál van minden
az ár meg 40.....+/- 5ezer....
miskolcon sehol nem kaptak....mindenki ott mondta h nincs és nem is lesz ehhez a blokkhoz....
70ccm -es vizes,Malossi hengert szeretnék rá venni....Minarelli RV3AP blokkhoz....
hol nem tuttak adni hengert?
Milyen hengert akarsz venni? És kb. mennyibe kerül?
bakker....nekem meg mivel Minarelli RV blokkom van így nem jó a hengerszett amit kinéztem....és nem is lehet kapni
azt mondták, hogy a Malossi gyárt erre való hengert, csak nem tudják, ohgy hol van az importőr....keressem meg
valaki nem tudna segíteni nekem?
nagyon megköszönném......
nemnagyon
tudna még valaki segiteni Tuareg rally-hoz önindítót (rotax 123) mindennel együtt
ecsettel
jóvan má ,montam,h csak úgy öszedobtuk,nem szarakottunk vele, lácik igy is a lényeg..meg nem volt jó kép ,amin megcsináltuk volna..am ért őa a photo shophoz,rohatt jó dolgogat tud csinálni...de a lényeg láccik.. ja a felni sztem is fain.. szted jó a piros agy,meg a piros lengővilla?

ja és mit szólsz a telo gumihoz?
Milyen festékkel fújtátok?
hát bakker ez elég gyenge photoshopp...nem vmi élethű...de sztem kira lex nagyon ha kész...jo lex h fekete +piros felnicsík...non ütős lex tényleg fire ...de haverodnak mondd meg gyurjon rá a ps-ra
it vannak
na ,figyeljetek it a photo shop etx ezek a tervk mso telsö izben
hátsó lengővilla pirosra, kerékagyak pirosra,felnik feketére,piros felnicsikkal,piros sztendel, piros kormány, aez elsö telo alja fekete,új telogumi... kb ennyi,csak úgy vázlatosan let megcsinálva,h mégis hogy néz ki.. szttem jó lesz
HELLO srácok...hogy ti mennyit tudtok írni ....jah trakee- nem irigykedem...ki tudták volna a rozsaszínt keverni ...de nem vagyok az a rozsaszínes típus...persze van egy pár cuccom ami az pl baseball satyim-aloha dakine ....meg szeretem az egyedi darabokat ...amugy mikor raksz már fel fotot a hyo ról?jah fire- várjuk a látványtervet...
oh,kösz az infot.. supermoto sárvéfőt nem tudsz eladot,vagy boltot,ahol vannak királyak?
A KTM kizárólagos magyarországi importőre, Törökbálinton (Budapest mellett) van a bolt. ktmhun pont hu a webcím. Most néztem, hogy szarvasi vagy. Szentesen vannak jó motoros boltok! A telóharisnya anyaga poliészter, a telód nem rohad be alatta. Áráról nincs infom. (tipp: 5e)
Sikerült végleg elcseszni a fordulatszámmérőmet
Leszedtem és kiderült, hogy elektronikus és nem kell hozzá bowden. Láttam, hogy szét volt fűrészelve és meg volt ragasztva. Valószínűleg az előző tulaj csinálta meg így. Egyébként máshogy nem is lehet szétszedni. Letéptem róla a ragasztót és szétnyitottam, de utána nem bírtam össszenyomni. Véletlen eltörtem azt a kis pöcköt ami megakadályozza, hogy 1000-nél lejebb és 12ezernél feljebb menjen a mutató
Mostmár körbe tud forogni és nem is bírtam visszarakni. A fordulatszámmérő se lesz már jó soha. Habár kapcsolási rajz nélkül biztos nem tudtam volna jól bekötni.
van télleg 123ason is vákum power én is hallottam meg láttam is már...
valszeg.. voltam havernál,,megcsináltauk photoshoppal a cuccot sztem fasza lett.maj átküldi a képőet és felteszem.. nem lett pontos nem szarakottunk vele,csak úgy naggyából,h mégis mien lenne.. maj leriom,h mien modosítások vannak,aztán érttékelitek ja és a telo gumit megcsinálta haver pirosra
Főként bontott, jó állapotú cuccok! Újak nem tudom, hogy egyáltalán vannak-e még Rotaxhoz... (tuninghengert, meg ilyeneket leszámítva)