Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a termosztát a hengerfejbe van
lol
csá
vegyél föl msn re és megdumáljuk.. cimem az adatlapon
én szigorúan csak nézőként voltam ott
mert úgy senki nem akart gyorsulni velem, hogy amikor eléri a 40km/h-t onnantól nem húz semmi gázt
de madj vmikor már lehet......csak van vmi kretyegő hang amit nem tudok, hogy mi lehet
remélem semmi komoly, inkább majd elviszem megnézetni, persze csak, hogy hallgassák meg, hogy mi lehet, mer az ingyen van
nah jovan lépek
bye, jo8 all
széles utat!
Sajna egyes autosok ienek ...lényeg h jo lett a verda...gyorsultál is vele?vagy csak nézni mentetek? fire- hihi ...te beszélsz 7alvó...te se keltél sokall korábban
Üdv mindenkinek.
Ha valaki tanácsot tud adni abban hogy Áprilia Tuareg Rally 125, nél van -e termosztát.ha van akkor hol?Ugyanis inditás után a vizem felmegy a pirosba.Majd visszaesik és ismét felmegy de az egyik hűtőm hideg. Valosinű ,hogy levegős a rendszer.Hol kell légteleniteni?És etleg egy műszaki rajz ha van valakinek.
agsten, húú kemény voltz az ucco kjét nap, tegnap elmentünk haverral hegyesre az Eu b a, berugtunk mint az állat ,aztán valahogy jötteka csajok és 5 mp mulva smároltam má valamelyikkal . regel 6 re értem haza ful kómásan aztán 7 re mennem kellett rutinra én vittem ki a motort a pályára... de nem lett semmi baja .
hello !
Bocsi kipuf dobról lenne szó, mennyi az annyi és hogy lehet hozzájutni ?
üdv : Tamás
hello!
nah az este elég extra volt nekem is.....
a hegyen át mentem a Corához, erre jött egy buzi autós, és direkt felnyomta a eflektort.....úgy elvakított......aztán jött a többi kcsg autós is, és szinte leszorítottak.....
aztán hazafelé meg láttam egy csomó rendőrt, mert baleset volt BALESET szal minde jó.....még az eső is elkapott minket.....
viszont, a motorral meg vagyok elégedve, nagyon cool lett
de jó már vkinek ienkor kel.. én má fél 12 óta talpon vok
mek minyá csinálgatom az etx et,szegény oan saras..tegnap találtam 1 akkora vizet... hogy elmerült benne az etx haverék monták,akik ott áltak,hogy a karbiig merült be,ahogy mentem de kijött belőle kicsit szaggatott utána egy 10 másodpercig,de semmmi gond... éreztem,h mek be ,és eltünik alattam a motor a tócsába de elkeztem nyelezni neki,kikaparta magát egyből.. szval most áll a sár 1 centi vastagon minnehhol
Szép napot! Nemrég keltem ...széles utat mindenkinek
vagy fékdob
de nekem van kipff dobom meg hátsó kerékagyam is,szval bármi kell, van
hátsó fékdob is van,az etx be
Lehet hogy kipudob...
csá
hátsó kerékagy kéne? mer nekem van ....
most megyek aludni
csá
hali !
Ja azt elfelejtetem, írni ha van dob akkor Miskolcra kéne eljuttatni.

köszi
Hello mindenki !

Ha van valakinek egy eladó Tuareg rally 125 hátsódob dobjon egy mailt a sandrt@freemail.hu cimre.
Köszi
Na mind1 én is teszem elfelé magam holnapra...
Jóccakát! Bár mondjuk a többségnek már az van
Azt a szégyent... azóta nem írt senki a topikba? fire hol marad az esti elköszönés?
Nah már fenn van neten is ... az említett kődarab csak 2,5 - 3 mázsa... az elsőt akkor ezek szerint saccolták... mind1 ez sem kicsi... itt meg lehet nézni a képeket is...
az kemény
én meg nem dolgozok
én évek óta abból élek,ha motort veszek olcsón, eladom drágán,meg eladok csomó moccos cucot,ami nem kell,m eg azé kapok anyáméktól is...
hát még szerencse h nem esett bajod....tényleg nem semmi lehetett ....
Na hazaértem én is...
Havernak defektje lett az utolsó szakasz előtt , szerencsére nem lett semmi baja el sem esett csak nem tudott lejönni a megbeszélt helyre így mehettem érte vissza... közben míg vártam elment fölfelé egy tűzoltó, mentő, rendőr.... aztán még 2 rendőr... mondom tán csak nem ennek lett már valami baja? Aztán kiderült hogy egy 1t (TONNÁS) szikladarab esett egy Suzuki szgk.-ra az orrára... a hátul ülőknek nem lett bajuk a sofőr vérzett de a lábán állt miután kivágták a kocsiból... légzsák is nyílt... a betonba 2 tenyérnyi lyukat ütött az a darab szikla... legalábbis elmondás alapján mert én akkor már lenn voltam viszont haver pont akkor ért oda mikor kiszedték a fickót... Nem lehetett semmi... pláne belegondolva hogy nem sokkal előtte én is jöttem ott ....
kb egy hónap múlva lesz DH verseny ha minden igaz és akkor majd csinálok képeket...
Széles utat!