ha a powered műxik jól,ak a motor jól megy,és ha kikötöd ,ak csak szarabbul fog... ha nyitva kötöd ki,lent semmi erő és nagy fogasztás,felül meg ugyanugy megy,mint eddig, ha zártan,ak alul oan ,mint edig,de felül semmi,sztem ki se pörög normálisan.. ha fél állásba,ak meg fent és lent is szarabb léesz... nem poénból van az a power ott sztem haggyad a helyén
am meg akkora állat lánckerékkel nemcsoda,h ugrik kerékre cros mocikon van akkora hány fogas az?
kivettem az elsö kereket, me elattam az enduro gummát 5ezerér rőla,és elkel vini gumishoz akereke t h leszedjék a gummát.. na mondom,beleguritom má a supermoto gummát,mit mutat sztem fain,nekm teccik mit szóltok?
Haller
Amúgy azt hallottam hogy a Hyo nak alapból szebb hangja van mint az SV nek... mindenféle átalakítás nélkül. egy régebbi revűben van egy összehasonlítás azt olvasgatom mostanában... Hu de vágyok már én is valami ilyesmi gépre... most is az ablakom előtt szaladgál valami V2es de lehet ez 1000es... hu de fasza hangja van...
am meg akkora állat lánckerékkel nemcsoda,h ugrik kerékre cros mocikon van akkora hány fogas az?