Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha a powered műxik jól,ak a motor jól megy,és ha kikötöd ,ak csak szarabbul fog... ha nyitva kötöd ki,lent semmi erő és nagy fogasztás,felül meg ugyanugy megy,mint eddig, ha zártan,ak alul oan ,mint edig,de felül semmi,sztem ki se pörög normálisan.. ha fél állásba,ak meg fent és lent is szarabb léesz... nem poénból van az a power ott sztem haggyad a helyén
am meg akkora állat lánckerékkel nemcsoda,h ugrik kerékre cros mocikon van akkora hány fogas az?
Helló!

Mutatós a géped!

Tudnál segíteni abban, hogy hol találom a POWER szelepet, amit kikötve az én tuaregem is megvadul?

Üdv: Attila
jóvnamá
pinkmotors ...
azt a szar védőkakit meg megette a nap,azé oan
jóvan elissa ezt megjegyeztem
de am most min röhögsz? h az esti képen amit tellel csináltam rozsaszinesnek láccik?
át lett fujva ...de a telod ezen is rozsaszín
persze persze nekem nem meséled be, az rozsaszín bakker
tessék,nem rozsaszin ez
kössz am nem rózsaszin,csak szarok voltak a fényviszonyok
szia semmi kül, még kb 2 hét mire kész a mocim... me nem tudják legyártani azt a kibaszott dugót
sézt van csuszva ed...
wazzzee rozsaszín a mocc?, nem bíroom a röhögést abbahagyni
ezt találtam de nem azt montam,h elemezzétek a motor emelő álványom
hát okés, te motorod, nem szólok bele
a motor emelő vagy állvány külön csmege
kivettem az elsö kereket, me elattam az enduro gummát 5ezerér rőla,és elkel vini gumishoz akereke t h leszedjék a gummát.. na mondom,beleguritom má a supermoto gummát,mit mutat sztem fain,nekm teccik mit szóltok?
szió Ed mi a pálya?
hy
Haller
Amúgy azt hallottam hogy a Hyo nak alapból szebb hangja van mint az SV nek... mindenféle átalakítás nélkül. egy régebbi revűben van egy összehasonlítás azt olvasgatom mostanában... Hu de vágyok már én is valami ilyesmi gépre... most is az ablakom előtt szaladgál valami V2es de lehet ez 1000es... hu de fasza hangja van...
jah ok ...a 79paci tetszik...jol hangzik
párom? :D őőő nekem van egy darab kutyám, de őt nem viszem motorozni :D Hja, és van 79 paci a motorba :)
akkor kira.....huuu de jo lehet a párodnak...akkor süvítetek mint a szééél