Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

127es blokknál van! a fékpedáltól jön 1 rugó ami 1 bowdent húz meg,ami összeköttetésben áll a powerrel
Hello!
Igen, azt csak akkor lehet cserelni. Legutobb en a Motorsport Zsemberynel lattam ilyet.
off
tel oharisnyát, vagy telo gumit vagy mi az istennek hivják azt, ami nekem kivan fakulva és rozsaszin.. azt uyge csak ak tom cserélni,ha kiveszem a telot? és hol leeht kapni,és kb mnyi ehet 1 oan?
én is
csáá
jó kis túra lenne
am érdekes,h az aprilián a power 1 nyelv,meg 1 mágnes.. meg az elektronika.. a mitomon volt az elektronika, a power motor,kopmlett viillanymotor benne, fogaskerekek minden, 2 bovden a hengerhez, ott is maga a power rész még csomó alkatrészből ált.. vá nem volt 1szerű szerkentyű.de azér sikerült öszerakni rajta.. és még működött is
én is mentem bye
uh hát az nem itt van gondoltam átugrok és elmondom amit tudok.... de akkor nem...
Esztergomi vagyok
BOCS MINDENKITÖL DE NEM TUDOK TOVÁBB MARADNI AZ INTERNETNÉL ! KÖSZI AZ INFÓKAT: Attila

email: atili@index.hu
tel 06703849552
hát örülök ha tudok segíteni... ha csak percekre vagy nemtközelben akkor küldj e-mailt... sakic19@citromail.hu majd ott válaszolok képekkel meg minden egyébbel ha tudok...
lakhelyed amúgy mi? vagy csak a megye....
Add meg légyszi a számod!
Isten vagy köszi a képet
Az nagyon jó ha küldesz képet. De nekem nincs msn-em. E-mailen küldj lécci: atili@ index.hu
Komolyan a fére van kötve. Most vettem a gépet, az előző tulaj kókányolhatta
tolok majd képet hogy hogyan kellene lennie... aztán megtudod akkor nézni hogy mi a hiba...
adatlapot töltsd ki
Én sem vágom , szerintem valaki elkókányolt rajta valamit
nem azt mondtam hogy csak arra hanem hogy arra is... a mágnes is húzza mikor kell meg a pedál is mikor taposod...
Jah amúgy ajánlom még a totalbike-on a motordoktort... neki feltehetsz mindenféle kérdést álltalában tud rá választ...
ő az igazán műszakis... neki régebb óta volt meg a gépe és többet is szerelte... szóval jobban ért hozzá...
beszokott nézni ő is , esetleg a Hyosung topikban is keresd...
maj hnap fog irni a csávó
hát jó ,de mi nyitja ak ka powert,amikor kell? ha a bovdent a fék mozgatja? ezt nem fogom.. na mind1,,nekem váguum powerem vana,bba nincs bovden
Ki az a Trakee?
normál funkció? ha taposod a féket nemhiszem hogy a gázt is húzod közben