Hello srácok!
Tudna nekem valaki abban segíteni hogy honnan lehet aprillia tuareg 125-höz gyujtástekercset vagy tirisztort szerezni vagy javítattni és mennyibe kerül?
Erdős Csabinak csak motorjai jók de azon kívűl olyan nagy mutatványokat nem csinál... mármint kicsit unalmas ez az egykerekezgetés... de a Buellnek kib@szott jó hangja van...
szasztok! jo volt a kövesdi hóka-móka...csak az eső cseszekedett...találkoztam Erdős Csabival is ...volt simós banda...drag auto...repcsik röpködtek az égen...faja volt 1-2 ktm...yami...drz...egykeróztak...
áááááááááá
fene vinné el ezt a másnapot jó buli volt tegnap , kicsit szétcsúsztunk... itt is esik... mondjuk most nem az az első gondolatom hogy motorozzak
nah örülök ,h teccik hú ,ma dél óta motoroztam,és most értem haza voltam mindnenfele rám hívták a rendőröket, meg szanaszét mexeltem 1 búzaföldet paraszt bácsi kijütt a tanyáról, kihivta a rendőröket... de hát etx vs rendőrautó terepen mire kiértek má sehol se voltam.... áh király volt,van pár kép,minyá fel lököm őket.. etx 1kerék meg iesmi
hellosztok...itt is tréé idő van, most jöttem haza...esett...hazafelé meg tiszta vízátfolyásos volt az ut...fire- non állat lesz ha a lengővilla is piros...meg ugy non király ahogy elképzelted... ballag már a vén diákra megy mindenki?... jo is volt az....
nagyon jól néz már ki :