nézzed maj az sf show-t
haverom asszem fél 4kor fog fellépni... simó s50, sárga piros tank, fsárga fekete kerék.... és nagy piros cross kormány,megfogod ismerni másik haverom meg bordó s 50el lesz.. ő meg talán első kerék nélkül fogja nyomni... ő is ügyes.. maj fényképezzed meg kamerázzad őket
TSÁÁÁKÁÁNNNY
Na hazaértem én is... mondjuk nemsoká megyünk a Tiszára aztán lehet mostmár tényleg lesz evezés is , szalcsit is akarnak pörgetni meg lehet napozunk is akkormá... fürdeni még nem lehet mert 15 fok a víz
Holnap gurulás Kunmadaras...
Jah Elissa nagyon veszett a gépsas... havernak is CRX-e van csak az övé fekete... (ezt elfelejtettem még említeni)
Na majd még jövök....
és hány km et kell járatni? és menyi van meg belőle..váááá én nem birom idegileg ezt a járatás témát nem birom ki,h ne húzzam neki,nekem nem való járatós motor
moynuk lenne egy 1000es speedem,szalon 0km,nemtom hogy járatnám be sztem reggel fellekték,megtankolnám,és estig mennék vele,h bejáródjon
Estét! maxi- nagyon kira lett a piros jobban megy a mocchoz ...fire- még jo hogy hajtom crx-et egy része az enyém ...amugy most volt teljes motorgenerál erőre kapott ujra a kicsike csak még bejáratos non nem lehet taposni...és mindenkinek thx a kedves szavakat ...nekem az igényesen neonozott téma bejön...persze mindenkinek más az ízlésvilága van akinek egyáltalán nem tecc...
a fordulatszámmérő spirál a blokkba megy bele nekem, a henger jobb oldalán.....a hengertől nem is mesze, 1-2cmre.....
szerintem nem gáz a neon.....de amúgy kinek mi tetszik.....
haverom asszem fél 4kor fog fellépni... simó s50, sárga piros tank, fsárga fekete kerék.... és nagy piros cross kormány,megfogod ismerni másik haverom meg bordó s 50el lesz.. ő meg talán első kerék nélkül fogja nyomni... ő is ügyes.. maj fényképezzed meg kamerázzad őket
nekem am a kuplung bovdennél megy be, a kuplungh oldali dekninél
semmi gond
Na hazaértem én is... mondjuk nemsoká megyünk a Tiszára aztán lehet mostmár tényleg lesz evezés is , szalcsit is akarnak pörgetni meg lehet napozunk is akkormá... fürdeni még nem lehet mert 15 fok a víz
Holnap gurulás Kunmadaras...
Jah Elissa nagyon veszett a gépsas... havernak is CRX-e van csak az övé fekete... (ezt elfelejtettem még említeni)
Na majd még jövök....
hé sztetek mien lenne a mocc piros küllőkkel? fekete agy,piros küllők, fekete felni, piros felnicsik
moynuk lenne egy 1000es speedem,szalon 0km,nemtom hogy járatnám be sztem reggel fellekték,megtankolnám,és estig mennék vele,h bejáródjon
szerintem nem gáz a neon.....de amúgy kinek mi tetszik.....