Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hónolás a henger finomfelületi megmunkálása.Ez az utolsó fázis a dugó illesztésénél.
A hónolás a henger finomfelületi megmunkálása.Ez az utolsó fázis,a dugó illesztésénél.
maj modnom havernak,h fényképezze le ahogy 1kerekezek etx el
oks na mek cssapatni 1et
fényképezőt viszek csak... kisvideket lehet csinálok de hosszút nem...
nézzed maj az sf show-t
haverom asszem fél 4kor fog fellépni... simó s50, sárga piros tank, fsárga fekete kerék.... és nagy piros cross kormány,megfogod ismerni másik haverom meg bordó s 50el lesz.. ő meg talán első kerék nélkül fogja nyomni... ő is ügyes.. maj fényképezzed meg kamerázzad őket
lehet,hogy nincs
nekem am a kuplung bovdennél megy be, a kuplungh oldali dekninél

semmi gond
TSÁÁÁKÁÁNNNY
Na hazaértem én is... mondjuk nemsoká megyünk a Tiszára aztán lehet mostmár tényleg lesz evezés is , szalcsit is akarnak pörgetni meg lehet napozunk is akkormá... fürdeni még nem lehet mert 15 fok a víz
Holnap gurulás Kunmadaras...
Jah Elissa nagyon veszett a gépsas... havernak is CRX-e van csak az övé fekete... (ezt elfelejtettem még említeni)
Na majd még jövök....
Ohh, bocsánat... Amúgy reggelt all!
Nem találom az ETX-emen a fordulatszámmérő-bowden bemenetét. Már átvizsgáltam az egész blokkot de sehol se találom azt a lyukat.
vagy piros agy
nagy a punny na csá
hé sztetek mien lenne a mocc piros küllőkkel? fekete agy,piros küllők, fekete felni, piros felnicsik
úh nem kell beszólni
öhhhm,7 nap és 17 vok
vmi iesmi
és hány km et kell járatni? és menyi van meg belőle..váááá én nem birom idegileg ezt a járatás témát nem birom ki,h ne húzzam neki,nekem nem való járatós motor
moynuk lenne egy 1000es speedem,szalon 0km,nemtom hogy járatnám be sztem reggel fellekték,megtankolnám,és estig mennék vele,h bejáródjon
De rég is volt az... Bezzeg most már 16 vagy...
yaya
Estét! maxi- nagyon kira lett a piros jobban megy a mocchoz ...fire- még jo hogy hajtom crx-et egy része az enyém ...amugy most volt teljes motorgenerál erőre kapott ujra a kicsike csak még bejáratos non nem lehet taposni...és mindenkinek thx a kedves szavakat ...nekem az igényesen neonozott téma bejön...persze mindenkinek más az ízlésvilága van akinek egyáltalán nem tecc...
kinek a pap ,kinek a papné vagy paplan vagy hogy van
a fordulatszámmérő spirál a blokkba megy bele nekem, a henger jobb oldalán.....a hengertől nem is mesze, 1-2cmre.....
szerintem nem gáz a neon.....de amúgy kinek mi tetszik.....
jó annak is am meg én is még 14voltam,amikor ezt nyomattuk
Az én ETX-emen van fordulatszámmérő, de nincs bekötve meg bowden sincs hozzá. A fordulatszámmérő bowdenjét hova kell bekötni?
Én nem raknék semmire , nem karácsonyfa ez