Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gyertyákkal vigyázni kell, nekem NGK van benne, de már ezt is hamisítják, a francia gyártmány az sz*r belőle, de a made in Japán ...meg az irridium ien van a crxben jó sok mani is volt, de a minőség az minőség...ezek jók, Denso is ...
de nincs sm sárvédőjük szval nem érdekelnek
www.kelomotor.hu amúgy egy motorosbolt...
jóvan,ak nem am van acherbis hátsó sárvédőm is
kelomotor? az mi?
A Kelomotornál néztem, a tied meg nem kell köszi... Hátsó kellett volna, mert el volt törve, de mivel nem volt így hát megragasztottam, meg le lett fújva, stb
italmondo, vagy szem akáreik nagyobb motoros boltba tudnak rendelni hozzá... maxi 15ezer körüliről beszélt,ha 50esbe kell
ETX-hez dugót hol érdemes venni és kb. mennyibe kerül?
mer te hol nézted?
nekem van cross sárvédőm ha kell... ien árakon odaadom ha kell
Én is azt hittem, bár amiket én néztem cross sárvédőket, vágod ilyen univerzális, azok is ilyen árakon mozogtak, csak elfogyott
de azt írják,h új ár 3600ft.. ak nem is anynira drágák ezek a sárvédők..aszittem drágábban adják
csak nem láccik az alakja.. de írtam nekik,csak küldenek 1 képet róla,ha teccik megveszem
aham.. köszi az infót jó szerelést.. cső
Ez tök jó ár érte!
Szerintem maradjunk annyiban, hogy motorja válogatja. Ha azt nézzük van NGK-ból is gagyi, de van Magneti Marelliből is nagyon jó gyertya. Én mindenesetre Denso párti vagyok
Azért beleültettétek a bogarat a fülembe, visszaraktam a gyári gyertyát, megcsináltam, hogy menjen De melegen így sem indul
törökbálint...menjél az neekd messze van,na léptem szerelni csácsá
megtaláltam
am innen csak postán lehet venni,me az után vétel az vagy 1300 ft úgy nem lehet,h elmek érte?
http://www.uzletsor.hu/webshop... itt van.... nem gyilkor csak szimplán szar.
ak ez ien gyilkos gyertya? nemtom nekem a 160as miton az volt,azon nem égett át..
hú hyuri te vagy az én emberem kösz.. azt mond má el ,h itt hol van,me nem találom
50esekbe...nagy szar gyertya
kettő is
átégett vele 1 dugód?
www.motorosoutlet.hu van pont 1 db,kicsit karcos de csak 1800 ft+posta,annyiért jó vagy...
sztem azé a sherico is szép.. de ink az apriliát választanám,ha kínálnák
nekem teccenek nagyon az sm ek... a fekete sárvédőjét azé elfogadnám
bontóba vagy hol lehet szted iet keríteni?