Haj....
Múltkor találtam egy oldalt ahol le volt írva hogy hogyan lehet házilag eloxálni ... csak már a franc se tudja hogy hol...
hujuj már előre félek az estétől... nem kéne nagyon beb... khm bulizni Kedden meg majd kacsázok madarasig
jah tegnap telelőttem a tankot... nem volt üres... és olyan 12-13 liter körül ment bele... sajna nem néztem pontosan csak az összegre emléxem abból saccolom... szóval maxba olyan 15 - 17 közt lehet szerintem... jah de oldalsztenderen... szóval még fért volna... na majd legközelebbb...
Szép reggelt ... fire- nekem az eloxálásra a 2felnire 20e-t mondtak...ugyh jol jársz nagyon az ingyéé szinterrel ...nya én meg zuzok Visonta...Kelet_Kupa majd tolom a képeket...cross rulez
feleslegesen ne szedd szét me g kölcs rá,nem olcsó 1 hajtókar szett se.. dugó ha kell ak cseréld és csá de am azon a 3ezer ft on nemsok múlik,és azé cssak job lenne úgy, biztos kopott azé a vas henger... de te tod...
nincs éretségim..16évesen? én nem ien 30éves bácsika vok mint ti
Nem fúratom, a hengernek semmi baja, hál" Istennek egy karc nincs benne, csak dugó kell. Mondjuk menni megy így is nagyon, de ha már egyszer minden ki lett cserélve benne, akkor nehogymár a dugó maradjon ki... De lehet még a hajtókar-tűgörgőket is kicserélem, bár azoknak sincs bajuk, dehát akkoris
hú ez elég bonyolult na mind1, nekem csak a felnit kell kiküllőzni
vá haladjon a küllős csávó,me amég nincs kész a küllő a zelső agyba ,a 17es felnihez,addig nem lesz semmien festés...
Mondom, hogy ez nem lett cserélve benne tavaly... Mióta megvettem ez van benne, előtte meg ki tudja mennyit ment... Ha abból indulok ki, hogy még a gyári csapágyak voltak benne... Amúgy meg nem a berúgónál, hanem a lendkeréknél tekertem kézzel. Berúgónál, pont, hogy nehezebb az áttétel miatt, mert az megpörgeti, ha rárúgsz.
attól,me könyű lenyomni a berugot még nem biztos,h kicsi a komresszio... me ott oan átttétel van meg minden.. nem hinném,h elkopott volna 1 év alatt,mennyit mentél vele?
hát, jah ismerős csinálja,és ingyen ráadásul... monta haverom,h nekem megcsinálják ingyé... és ez mien tul képpen,h homokfúvás,aztán lefestik kompresszorral,majd kemencébe ráégetik? me ak oan lesz,mint a kocsik fényezése nem?:)és ugye tudnak matt meg fényes feketét is csinálni igy?
Jut eszembe, én meg vehetek új dugót... elég kevés a kompresszióm, nem lett lemérve, de kézzel is elég könnyen forgatom... Bár ahhoz képest meg tolásnál mindig megakad a kerék Van valami oldal ahol utána tudnék nézni a dugóknak, meg az árainak? Szokásos oldalakon nincs (italmondo, parilla, kelomotor...).
am meg házi eloxálás..hát nemtom,mien minőség lenne az?
Múltkor találtam egy oldalt ahol le volt írva hogy hogyan lehet házilag eloxálni ... csak már a franc se tudja hogy hol...
hujuj már előre félek az estétől... nem kéne nagyon beb... khm bulizni Kedden meg majd kacsázok madarasig
jah tegnap telelőttem a tankot... nem volt üres... és olyan 12-13 liter körül ment bele... sajna nem néztem pontosan csak az összegre emléxem abból saccolom... szóval maxba olyan 15 - 17 közt lehet szerintem... jah de oldalsztenderen... szóval még fért volna... na majd legközelebbb...
de ez nem eloxálás,hanem porfestés.. az eloxálás drágább nem? mer te mienre akartad eloxálni?
nincs éretségim..16évesen? én nem ien 30éves bácsika vok mint ti
vá haladjon a küllős csávó,me amég nincs kész a küllő a zelső agyba ,a 17es felnihez,addig nem lesz semmien festés...