Jaja, jól néznek ki, én imádom a SM-kat, jövőre remélem meg is tudom venni az "álmom" az SXV 550-es Apriliát Sárvédőt meg tuti kapsz külön is, mert mivan, ha pl összetöröd? Akkor nem lehet hozzá sárvédőt kapni? Az ára meg biztos nem olcsó, de utána kell nézni.
hát jah,a különolajzás kopott hengernek is anyi olajat ad,mint a nem kopottnak.. ak tud mocsokmódon füstölni,ha szimeringes lesz a főtengelynél,és szívja a váltó olajat befele..na ak van kuurvanagy füst nekem a szimón oan volt,mint 1 szúnyogirtós kocsi,ha elkeztem húzni neki
Persze csak akkor ha acélbol van! !És ha ugyan azt a méretü dugot akarod visszatenni!A nikaszilt nem karcilja meg a puha acél gyürű!És azért nem honolják vagy furják mert mindőssze max 0,1(egy tized)Vastag a nikaszil réteg!
Sajnos ne tudom, hogy milyen márkájú a kipufogó, de majd holnap teszek fel róla képet. Valószínűleg csak a dob nem erdeti rajta.
Alapból mennyivel kéne mennie egy ETX-50-nek? Nem tudom mikori évjárat. 86 és 88 közötti valószínűleg.
hát ,ha van benne vmi kisebb karc,pl megragad,de nem viszi szét a nikasilt,ak hónolják.. oan majnem mint a polírozás... azé van A,B,C,D méretű dugó a nikasilos hengerbe..eről nem hallotál?
hali elissa..
bocsesz,de nekünk is ez tecci,azér ugye megengeded,h nekünk is fekete ülésünk legyen?
ien drága a bőr? felrakom rá a sajátom lesz barna van bőrnacim,azt 2k ér vettem,aba sok a bőr moynyuk azt nem vágom szét,az király naci
Te Fiu...a nikaszilos hengert nem furják,sőt hozzá se nyulnak...csak a dugót cserélik aztán kész,ha szar a nik... akkor hűvelyezik!Potom sok pénzé,persze ha jót akarsz!
am meg,ak is hónolták a kibaszott mito polini hengerem és kész ,nem érdekel mit mondasz
teccenek az sm ek? fasza kis moccok mi? a sárvédőjük is agyon fasza,vmi oat szeretnék én is...
Alapból mennyivel kéne mennie egy ETX-50-nek? Nem tudom mikori évjárat. 86 és 88 közötti valószínűleg.
bocsesz,de nekünk is ez tecci,azér ugye megengeded,h nekünk is fekete ülésünk legyen?
ien drága a bőr? felrakom rá a sajátom lesz barna van bőrnacim,azt 2k ér vettem,aba sok a bőr moynyuk azt nem vágom szét,az király naci
az etx is tuareg am, fúrás+ új dugó,és erőre kap a kicsike..mien puff van rajta?