megy
simon,a szimóval..tod az átépített.. ő 50es utazóval megy.. megy még csipi,a 160as rs el, de azt a tempot nem fogod birni meg mennek még nagymotorok,arról hallottam...
Most értünk haza Visontárol...nagyon színvonalas cross verseny ma junior kupa...holnap felnőtt...később tolom a képeket non odabassz...a kiskölkök/csajok ...vki volt innét?
jó hatással vagy a népre
elissa lesz csapatás ma? én tegnap voltam,elindultam ithonról oan 5kor,nem is szóltam anyáméknak véletlenül de má megszokták,h elmek motorozni,és hazaértem fél 12kor találkoztam a sok motoros haverral,aztán dumáltunk meg minden... jó volt ha elindulok városba,azé sok itt a motoros,és szinte mindet ismerem,mindig belebotlok ismerősökbe
Csudijó maxi-kivi vagyoök rá...ugyh éjszakai fotot várok ...mi meg tegnap este vettünk neont a crx alá, ami gallyra ment a helyett...én meg lehet kinézek a Visonta- Kelet-Kupára...crosss... ...
nah vagyok én is
ma elmentem és vettem neont a moccra, már nem bírtam tovább
ráadásul, ha minden igaz, este megyek gyorsulásra vele, szal valahogy azért nézzen már ki
majd később teszek képet, csak még nincs feltéve, am piros neon
jah, és grat Trakee, nagyon szép motor
maj talin megtervezzük az egésaz tuareges csapat benne lesz, é1 megcsináléjuk a tökéletes bankrablást