Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mek én is mikor hol csináljuk?
maj talin megtervezzük az egésaz tuareges csapat benne lesz, é1 megcsináléjuk a tökéletes bankrablást
Jah nem lenne rossz egy telefonszám . Ha nem fog feljönni.
yah ...már csak egy bankrablást kéne beiktatni
van akkor progi
msn cím,de elég ritkán van fönn
tel számot adjak?
én nem mek,nincs píz most.. drága a supermotosítás...
hát én már bizti nem menek kunmadárra...mert holnap cross Kelet-kupa folyt köv....aztán 30.-Hatvan Tuning Tali....aztán május 6. EMTC-Mezőkövesd...
Ez msn vagy csak e-mail?
Amúyg te nem jössz?
simsons50nh@freemail.hu
Nincs meg vmelyikőjüknek az msn-e vagy vmi? Lehet hogy mennék én is csak egyedül nem akarok.
megy
simon,a szimóval..tod az átépített.. ő 50es utazóval megy.. megy még csipi,a 160as rs el, de azt a tempot nem fogod birni meg mennek még nagymotorok,arról hallottam...
Mármitn szaravsról.
Hello!
Nem tudod hogy megy-e innen vki kunmadarasra május 1-én?
nem votlunk... ja az durva,h a kis kölkök hogy mennek még járni is alig tud,de má úgy üti a kis cros gépnek mint állat
Most értünk haza Visontárol...nagyon színvonalas cross verseny ma junior kupa...holnap felnőtt...később tolom a képeket non odabassz...a kiskölkök/csajok ...vki volt innét?
fel sincs még rakva XDXDXDDXD azért kérdem mert vettem egy ujat, de nem azt kérdeztem hogy lehet kidobni, hanem, hogy lehet beállítani

Láttatok már ilyen paradicsomot ami gyári?
lecsavarozod és kivágod a kukába
szasztok... oilszivattyut hogy kell beállítsam? a karnál a két bevágás között va negy pötty is azt hogy kell állítani a szivattyun lévő csíkhoz?
jó hatással vagy a népre
elissa lesz csapatás ma? én tegnap voltam,elindultam ithonról oan 5kor,nem is szóltam anyáméknak véletlenül de má megszokták,h elmek motorozni,és hazaértem fél 12kor találkoztam a sok motoros haverral,aztán dumáltunk meg minden... jó volt ha elindulok városba,azé sok itt a motoros,és szinte mindet ismerem,mindig belebotlok ismerősökbe
hihi ... ...
igen? és az jó?
szép az új mocc vigyázzál rá
elissának köszönhetően van önindítója phisoo nak
am beindul önindítóval melegen? v még nem próbáltad?
Csudijó maxi-kivi vagyoök rá...ugyh éjszakai fotot várok ...mi meg tegnap este vettünk neont a crx alá, ami gallyra ment a helyett...én meg lehet kinézek a Visonta- Kelet-Kupára...crosss... ...
nah vagyok én is
ma elmentem és vettem neont a moccra, már nem bírtam tovább
ráadásul, ha minden igaz, este megyek gyorsulásra vele, szal valahogy azért nézzen már ki
majd később teszek képet, csak még nincs feltéve, am piros neon
jah, és grat Trakee, nagyon szép motor