mi is régen nyomtuk,oan 3éve.. még robogóval tolunk,azátn neon minden alá oszt este leföl városba nézd meg a képet a robeszról nekem volt ien elsőnek a városba,aztán sokáan koppintották én meg 1 pesti srác robeszán láttam,onnan loptam az ötletet moynu kén máskép csináltam,de az alap ötlet onnan volt
vagy nem endurora szokták enni alulra
nekem robogón volt,az zé nem sok terepet látott etx má többet lát,én letörném róla sztem az első nap... monyuk sm szettel más,de áh kinőttem én má ebből
Te motorod hengere is kicsit más mint az enyémé. A gilardoni felirta máshol van. Az enyém biztos régebbi. Én még nem láttam pont olyan ETX-et mint az enyém. Nehéz rendelni hozzá alkatrészt mert minden évben változtattak rajta.
nekem is volt benne strobi, 2 kék led a sárvédőben, neon alatta, meg még tervbe volt véve 1-2 apróság, de sorba mentek tönkre a cuccok... a ledek a sárvédőben eltörtek, a stroboszkóp kisült (aztán haver adott egyet, abbol meg kiolvadt egy kondi ) a neon meg beázott....
szal msot már csak ez a neon marad, de bekentem ien szilikonos sz*ral, úgyhogy nem fog már beázni se
na itt van ien volt az enyim 2kék neon volt alatta, felső lámpába 3 piros led, alsó kicsibe 2 piros led,meg az elejébe is,ien légbeömlőnél még 2 led... ez volt az optika jaaaa meh, a hátsó indexekbe is 1-1 piros led,és az első hátsó kerékre is világított 1-1 kék led volt ám tuningolás 1000el
iet én is csináltam a moccomra még régen
oan 3éve robeszra de ez nem túl előnyös,me terepen felakad,meg felverődik minden,lenulláza kapásból moynuk most nekem supermoto lesz aka arra leeht kéne vmi fény optika,piros helyzetjelző vagy vmi
Mért beteg? Ha az ő 50-esére kell 14-es karbi, akkor a tiedre meg vagy egy 17-es... És amelyik 50-es mocc szét van tuningolva? Arra is nagyobb karbi megy, nemdebár? Úgyhogy sztem pont jó az a 21-es karbi rá...
Jáhhhj, megnéztem a linket, hát valami nagyon kemény ez a gép. Nekem ezek a kedvenceim, de eddig nem nagyon láttam ilyen szépet bellőle.. Mehet is gondolom rendesen....
nekem robogón volt,az zé nem sok terepet látott etx má többet lát,én letörném róla sztem az első nap... monyuk sm szettel más,de áh kinőttem én má ebből
szal msot már csak ez a neon marad, de bekentem ien szilikonos sz*ral, úgyhogy nem fog már beázni se
oan 3éve robeszra de ez nem túl előnyös,me terepen felakad,meg felverődik minden,lenulláza kapásból moynuk most nekem supermoto lesz aka arra leeht kéne vmi fény optika,piros helyzetjelző vagy vmi
200at megy? az má elég jó