álltalános jóreggelt kedves kolegák
Zsear a gépsas Trakee... grat... nekem is kell egy V2 es mostmár
Megyek mindjárt egy karikát meg tele is kell tankolni ne kelljen vele majd szórakozni kedden... aztán meg mehetek arra a nyomorult fellépésre... de nincs kedvem inkább gurulnék Emődre off roadot nézni... na mind1 sajna... Nah lecelek lassan... aztán majd kitudja jövök e még ma...
na szép napot meg széles utat mindenkinek...
jah amúgy az eloxálás az csak alunál van nem?
Ja király, csak nem pontosan raktam rá, mert a két pöcök helye egy fél mm-rel arrébb lett, de így sem fog leesni, mert melegen raktam rá és úgy rászorult, hogy azt már csak flex szedi le
vááá meglesz cvsinálva a felnim királyra van itt a vasipari,ien nagy üzem vagy mi,haver fatterja ott dolgozik,leszedik a krómot vmi eljrásárral,és porfestést csinálnak rá,feketét, és rá is égetik,mindezt ingyen sval király lesz a felni
Fire itt nézted már? vannak "sztem" jók és nem is dágák...
Na holnap reggel gurulok még 1et aztán táncfellépés.... sajna pedig Emődön off-roadvan na mind1 majd legközelebb aztán már nem is fogok tudni motorolni a héten mert elvileg másnapos leszek vasárnap is, hétfőn is... kedden meg Kunmadaras Na akkor senki sem jön? (motorral) mind1 ... na mind1 ha valaki lát egy Tuareg windet fekete spool kabátos PR2000 sisakos egyénnel akkor az én leszek sztem
Na nemtom jövök e még de ha nem akkor mindenkinek jó éjt meg szép álmokat...
Széles utat! meg az erő legyen veletek
én pont ma attam el havwernak egy iesmi sárvédőt,csak kék, yz 85ről volt.. én is 2k ér attam neki... de nekem ink oan szögletesebb kis sm sárvédő kell,nekem az teccik...
Hát, ha teljesen jó lesz a moccom akkor mehetünk, de addig nem akarom erőltetni, nehogy valami gyíkja legyen. Amúgy utánanéztem, még attól is lehet, hogy nem indul melegen, hogy el van kopva a dugattyú és/vagy a gyűrűk. Természetesen pont az nem lett cserélve tavaly generálozáskor... Nem baj, majd idén, bár az az igazság, hogy előbb meg kéne mérni rajta a kompressziót. Nah majd azt is. Jah elissa, csak addig idegesítettem magam, míg ma átraktam a fogaskoszorút a jó lendkerekemre. Van önindítóm
Hello!
Vki tudna sürgösen segíteni h Rotax 123 as blokkon h kell pontosan beálítani az olaj szivattyunál az olaj mennyiséget? A jelek abban mit mutatnak?
na kész vok,ráilleszgettem a furulyát meg midnent faszán,jöl körbe kentem palmatexszel meg fbssel,ha most szét jön megbaszom ^^ akkor tuti veszek arrowot...de ajánlom h ne jöjjön szét mert ezzel kurva szép hangja van az én mostani sárvédőm 2ezerbe került http://bikepics.com/pictures/8... nem igazi sm de rövidebb mint a cross,2ért megérte..
Zsear a gépsas Trakee... grat... nekem is kell egy V2 es mostmár
Megyek mindjárt egy karikát meg tele is kell tankolni ne kelljen vele majd szórakozni kedden... aztán meg mehetek arra a nyomorult fellépésre... de nincs kedvem inkább gurulnék Emődre off roadot nézni... na mind1 sajna... Nah lecelek lassan... aztán majd kitudja jövök e még ma...
na szép napot meg széles utat mindenkinek...
jah amúgy az eloxálás az csak alunál van nem?