Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aham, barátnőmmel voltam, előszőr kettesben, utánna meg koncerten
nem mototorzol? én csaptaqttam egész délután az etx et,..birta a gyűrődést..hol jártál? parti vot?M
most értem haza
nem tudom, nem láttam egy ideje
esdtae van még nem is aluttam
csá vstorm dániel.. meghy az nsr talicskád? vagy defektet kapott?
e mlesz eső nem kell pnikba esni
na mek asélzok,mer az is kell csinálnni,emberi mehanizumis
Jó reggelt
potosn főnök úr
az én tedxem az rotax 128es bock,125ccmeks,és az gárialg vas hpersely,nicns nikcasil rajta, az 50es nemtom min,mer olyanom nem volt més soha,nemt ris lesuz,mer nem
jaja, a nikacilos hengert nem szokták fúrni, max felülettisztító hónolást végeznek rajta
am én is voltam ma egy simsonos túran.....
nagyon jó volt, 15-20simson, 1 cagiva, és én az apriliával, jah meg volt egy yamaha dt-s gyerek is
mentünk vagy 50km-t, nagyon jó volt....
csak az a sok****autós.....
nah most lépek aludni
bye,jo8 all
széles utat!
és Tuareg125 - holnapra tiszta, és jó utat, persze esőmentesen!
Hát annyira nem, de hamarosan menni fog
Nem fúratom még mindig... A hengernek semmi baja, de nem sokat mehetett, mert még a legutóbbi fúrás nyoma is látszik, nincs még bekopva teljesen Csak dugó kell, kicsit nagyobb, mint ami volt benne, azt jóvan
a nicasilnak pont az a lényege hogy nem kell fúratni... hacsak nincs valami durva felületi hiba pl dugó/gyűrű törés vagy egyéb következtében...
Az ETX hengere nem nicasilos? A Rally 50 kezelési utmutatójában galnisil van. Az milyen? Az enyémen olyasmi henger van mint a Rallyn (gilardoni). A nicasilt meg úgy tudom, hogy elég sokba kerül fúratni.
cső
3ezer ft a fúrás, sztem annyit megér,h jó legyen... vas henger kopik, kissebb nagyobb mértékbe.. ha abba 1 duhó lekopott, akkor ott a henger is megkopott vmien mértékbe.. most ha 20ezerér veszel bele dugót,az a 3ezer sztem má nem oszt nem szoroz... am nem nehéz leszedni,oan mint a szimó,4 tőcsavar van és lenn is van...
hát,+ 3ezer ft ér megfuratja ,és ak legalább jó is lesz,nem csak dugót csserél... az nnem az igazi vas hanegernél...
Azt honnan lehet tudni, hogy fúrni is kell a hengert vagy elég egy dugócsere? Most van pénzem új dugóra, de arra nincs, hogy fúrassam is. A fúrás kb. mennyibe kerül? Nehéz leszedni az ETX hengerét, mert nem szeretném szerelőhöz vinni mert az sok pénz.
az nem jó hír bakker.... ...
hú de faszát csapattam ma
na akk mégis fúrás?
Na, levettem ma a hengert, és megnéztem a dugót... Azt hittem azonnal szívrohamot kapok A hengerfal meg a dugó között majd egy mm van... Kicsit elkopott Úgyhogy megint gyűjtögethetek...
meg láttam hazafelé sok moccost... holnap sztem tanking én is és itt a környéken lehet teszek egy karikát
Szasztok...voltam 60-i tuning talin kira volt nagyon...sok szép verda...flipp-flopp meg minden...ahhh... ... ....Tuareg125-és még nem ismertettél össze vele ...és thx