az én tedxem az rotax 128es bock,125ccmeks,és az gárialg vas hpersely,nicns nikcasil rajta, az 50es nemtom min,mer olyanom nem volt més soha,nemt ris lesuz,mer nem
jaja, a nikacilos hengert nem szokták fúrni, max felülettisztító hónolást végeznek rajta
am én is voltam ma egy simsonos túran.....
nagyon jó volt, 15-20simson, 1 cagiva, és én az apriliával, jah meg volt egy yamaha dt-s gyerek is
mentünk vagy 50km-t, nagyon jó volt....
csak az a sok****autós.....
nah most lépek aludni
bye,jo8 all
széles utat!
és Tuareg125 - holnapra tiszta, és jó utat, persze esőmentesen!
Nem fúratom még mindig... A hengernek semmi baja, de nem sokat mehetett, mert még a legutóbbi fúrás nyoma is látszik, nincs még bekopva teljesen Csak dugó kell, kicsit nagyobb, mint ami volt benne, azt jóvan
Az ETX hengere nem nicasilos? A Rally 50 kezelési utmutatójában galnisil van. Az milyen? Az enyémen olyasmi henger van mint a Rallyn (gilardoni). A nicasilt meg úgy tudom, hogy elég sokba kerül fúratni.
cső
3ezer ft a fúrás, sztem annyit megér,h jó legyen... vas henger kopik, kissebb nagyobb mértékbe.. ha abba 1 duhó lekopott, akkor ott a henger is megkopott vmien mértékbe.. most ha 20ezerér veszel bele dugót,az a 3ezer sztem má nem oszt nem szoroz... am nem nehéz leszedni,oan mint a szimó,4 tőcsavar van és lenn is van...
Azt honnan lehet tudni, hogy fúrni is kell a hengert vagy elég egy dugócsere? Most van pénzem új dugóra, de arra nincs, hogy fúrassam is. A fúrás kb. mennyibe kerül? Nehéz leszedni az ETX hengerét, mert nem szeretném szerelőhöz vinni mert az sok pénz.
Na, levettem ma a hengert, és megnéztem a dugót... Azt hittem azonnal szívrohamot kapok A hengerfal meg a dugó között majd egy mm van... Kicsit elkopott Úgyhogy megint gyűjtögethetek...
Szasztok...voltam 60-i tuning talin kira volt nagyon...sok szép verda...flipp-flopp meg minden...ahhh... ... ....Tuareg125-és még nem ismertettél össze vele ...és thx
na mek asélzok,mer az is kell csinálnni,emberi mehanizumis
am én is voltam ma egy simsonos túran.....
nagyon jó volt, 15-20simson, 1 cagiva, és én az apriliával, jah meg volt egy yamaha dt-s gyerek is
mentünk vagy 50km-t, nagyon jó volt....
csak az a sok****autós.....
nah most lépek aludni
bye,jo8 all
széles utat!
és Tuareg125 - holnapra tiszta, és jó utat, persze esőmentesen!
3ezer ft a fúrás, sztem annyit megér,h jó legyen... vas henger kopik, kissebb nagyobb mértékbe.. ha abba 1 duhó lekopott, akkor ott a henger is megkopott vmien mértékbe.. most ha 20ezerér veszel bele dugót,az a 3ezer sztem má nem oszt nem szoroz... am nem nehéz leszedni,oan mint a szimó,4 tőcsavar van és lenn is van...