az aprilia széppp ...ez a serco akármi nem jön be...de amugy sem vok ugy oda az sm-ekért ...persze azért kiprobálnám pl azt az apriliát ...jah a sárvédő non okés rajta...sajna nem tudok ez ügyben segíteni...
én leszek a legmenőbb a környéken,matyó himzés senkinek sincs az ülésén
elissa neked teccneek a supermotok,amiket tegnap mutattam? it vanak, h ne keljen viszakeresni... nem tucc vhol oasmi sárvédőt,ami van ezeken?
gondolom kilukatt gyuri dugoja egy marelli gyertyával,és rosz emlékek fűzik hozzá,és ezé szidja.. nekem jól ment a mitom vele... ne mis kellett cserélni
Na jó, nem 5 méter, csak hasraütöttem, arra akartam rávilágítani, hogy tolásra pöccre beindul, rúgásra meg nem. Mondjuk az is eszembe jutott, hogy azért pörgetni kell, hogy legyen szikra, lehet azért indul tolásra egyből, de mondjuk akkor meg hidegen se indulna rúgásra... Áhh nem tudom...
Szerintem is csak a hőérték számít, nem a márka... Elvileg ami most benne van kisebb hőértékű, mint a gyári és tök jó(azt a kis hibát leszámítva) De, ha lesz lóvém, Denso Iridium Power lesz benne
sztem nem tul vészes...de mit vársz a bőr az mindíg is drágább volt bármilyen anyagnál...de szép is ..textillel hogy nézne már ki az etx-ed is csak gondolj bele...meg nem is lenne tartos
az éaz elég szar,h vagy 5métert kell tolni,h beinduljon... nekem a szimóm tolós, me letört tőből a berugó tengely.. de az 50es,és ha megfordul a főtengely egyből indul,nagyon könnyen,még azt se jó tologatni... ak gondolom az etx et mien lehet...
ez a leg gecibb amúgy, a rejtéjes hiba..amire nem tudsz rájönni... ha má baja van,legyen 1értelmű.. ha defektet kapsz,az legalább egyértelmű tod mit kel csinálni vele...
Az ETX-50, a Tuareg 50, meg a Rally 50 között csak külsőleg van különbség?
Az enyém elvileg csak 4lóerő (ETX) és 86 és 88 közötti évjárat. A Tureg Wind meg a Rally erősebb nem?
Ó, az még tavalyi történet... Emlékszel, mikor meghalt a gyújtásom, és új lendkereket kellett vennem? Na azon nincs fogaskoszorú, mert leszedték róla, de a régiről át lehet tenni, csak lusta vagyok elvinni megcsináltatni...
elissa neked teccneek a supermotok,amiket tegnap mutattam? it vanak, h ne keljen viszakeresni... nem tucc vhol oasmi sárvédőt,ami van ezeken?
huh,hivatal nem jó hely áh ink feketére akarom maj megcsináltatni,de mé ien drága? midnen oan drága
nekem a mitoba marelli volt, ment vele szépen..ne mvolt vele baj soha...
Az enyém elvileg csak 4lóerő (ETX) és 86 és 88 közötti évjárat. A Tureg Wind meg a Rally erősebb nem?