Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, talán egy picit több, de nem vészes. Az én vázamat 5 ezerért szinterezték volna le, homokfújással mindennel együtt. Az a lényeg, hogy ismerős csinálja, akkor biztos jó lesz
Már akinek reggel van...
többiekre halotott a bomba,és későn aluttak el,és még alszanak
4ezer lenne a 2 felni? sztem azé többb,me itt a krómot is lekell robbanani a felniről,ami élítólag nem egyszerü..aztán homokfúvás, és porfestés... de mondom,haverom faterja csinálja, csinált má haver nsr jén is vmi iet, és jó lett.szval szerintem jó lesz az
Jó reggelt
Na mivan, senki sincs?
Bazz tök vicces, de rám nem hatnak az ilyen "pörgős" italok... Múltkor megittam 3 bombát lefekvés előtt, és negyed óra múlva úgy aludtam, mint akit lelőttek... A kávét is csak az ízéért iszom, mert felébredni nem fogok tőle...
Reggelt all!

Amúgy sem lenne drága, kb 4 ezer lenne a két felni, csak azért mondtam egyébként, mert én dolgoztam szinterüzembe, olyanba, ami már több, mint 10 éve működik, és elég híres, de olyan gyatra festést csinálnak mostanába, hogy rossz volt nézni. Tehát amikor én odakerültem, elémraktak egy fém ketrecet, hogy csiszoljam le. Én meg csiszolgattam majd egy óráig, tök zsír fémtiszta lett, aztán odajön a főnök, hogy mi a faszt csinálok, meg hogy normális vagyok-e, itt haladni kell bazzeg, majd megmutatja... Húzott kettőt a csiszolópapírral, még a rozsda se jött le, "ez így jó!"... Mondom jól van... Sorra hozták vissza a cuccokat, hogy szar meg itt lejött, meg ott lejött... De, ha ismerős csinálja, akkor rendben van.
na bakker... a 2bull még mindíg tart... nem tok aludni lehet nem is fogok ... inkább megyek reggelizni... majd jövök....
vagyis ma...
reggelt vagy estét? Na nemrég értem haza... elég jó kis buli volt... holnap meg jön a kövezkező a gépész haverokkal ... uhh már előre félek.... na majd később jövök még...
Addig is jó éjt mindenkinek
hát ezt oan helyen fogják csinálni,ahol azé nagyba nyomják,és rég óta.. meg haverom faterja fogja csinálni... monta haverom,h elektrolizissel meg vmi melgegítéssel leszedik a kromot,fémtsiztára a felnit, homokfúvás,aztán porfestés,és ráégetik keencébe.. am a 2 felni kb menyibe kerülne normál helyzetbe,ha nem haveromék csinálnák? me igy ingyen lesz megcsinálva a 2 felni
Estét...
megvolt a fellépés meeg reggel motoroztam is kimentem "lájtos" terepre... ott is fasza... kedden meg Kanmadár... most viszont csak átöltözni jöttem haza aztán elvileg megyek vissza buliba... ha lesz kedvem... öcsém nemtom mi a fee van... ma még csak reggeliztem , megittam már 2 borkólát, 2 Jim colát meg a fenetudja mit és semmi bajom.... ez fura...
Na jó éjt ma már nem jövök sztem legalábbis éjfél ezen oldalán
jo gyorsulásit...képek meg jó lexnek az este folyamán is
én meg mindjárt indulok gyorsulásra
felraktam a neont, nagyon kira lett, majd később, vagy inkább holnap teszek képet
sztem vagy holnap hajnali 1 körül érek haza, bár nem tom mer nagyon álmos vok, már most is
mindenkinek jó moccozást
bye, jo8 all
széles utat!
az sz*vás ...mielőbbi kijavítást
Mégsincs önindítóm, mert szar a bendixem... Meg ma meghalt a motor is, aztán tolhattam vagy 3 km-ert... Itthon megcsináltam, sok olajat kapott, aztán beköpte a gyertyát és leállt. A szinterezés meg nagyon jó, ha JÓL megtisztítják festés előtt a fémet (homokfújás, foszfátozás), akkor nagyon tartós és erős lesz. Viszont, ha nem jól takarítják meg, akkor rövid időn belül lepereg a festés...
na mentem bulizni csá
tedd be ide is a logót
új logo a clubboldalon apriliaclub.gportal.hu
hú gecc télleg lehagytam
06203548067 na most
De hé.. most írnám be a számot de sztem még 2 számot lehagytál Vayg azt találjam ki?
Hát majd csak kibirom hoyg 50-el kell menni.
06 20 35 067 simon tamás
monyad,h a fekete ybr es vagy tudni fogj,ameg mondjad,h te mennél vele madarasra.. me monta,ha sneki se jelzi,h megy,egyedül nem megy ő se... de sztem ha mész ak megy... 50es utzó jó neked? me anyival megy...