Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50es motorra 21es karbi? te beteg vagy, 14es kéne rá.
80 a vége, elöl vagy 12es fogaskerék van hátul meg 44es.......most akarom hátul vagy 35ösre cserélni....
az én blokkom Minarelli....lehet hogy csak az oldaldekni más.....
A tied milyen? És kb. mennyivel megy? Tudsz róla mutatni képet?
a blokkom mégse ilyen....viszont a hengerem ugyan az
ööööö, hát képek....ígérem még ma teszek fel.....
a gyorsulás meg kira volt, Loveimmel találtunk egy rámpát, és azon ugrálgattam, csak vmi stréberfejű **** beszolt h tiplizzek, csak az volt a gáz, hogy ők voltak vagy 5 en
maxi- és a képek a neonozott moccodról? ...meg mien volt este a gyorsulás?
4 sebességes. Nem tudom pontosan hány lóerő. A hengerre Gilardoni van írva. 15-ös Dellorto karbi van rajta.
igyekszem Phisoo
én már töltöm a cuccot, regeltem gyorsan
thx...vidik+képek a torrenten...azért az apriliát megörökítettem
Maxi már tiszta motorszerelő lettél A berúgó az jó, ha úgy működik, mert forgás közben old ki rendesen, tehát ha behúzod a kuplungot és rárúgsz párat, akkor old ki rendesen. Elissa jók a képek!
meg neked milyen blokkod van? hány sebességes?
mert amit látok a moccodon, az nagyjából megegyezik az enyémmel
nya letölthető: http://mototrax.tx.hu
a világításod akkor a tekercsre van kötve, azért gyenge....ha nagyobb izzót tennél bele(15W helyett mondjuk25W), szétégne a foglalat, és ha jol tudom 15W-os van neked is benne(nekem az van).....és ha kisebb teljesítményű izzót teszel bele, akkor meg még gyengébben fog világítani......szerintem azzal nem érdemes babrálni....kapcsolási rajzot én tudok, tuareg rallyhoz 50eshez, szerintem elképzelhető hogy megegyezik....a berugó karhoz meg nem értek mert nekem nincs rajta
remélem valamit tudtam segíteni.....
Szevasztok!
Kéne nekem ETX-50 kapcsolási rajz vagy kezelési útmutató, mert be akarom kötni a műszerfalba az izzókat. RAajz nélkül meg nem akarok hozzáfogni mert a végén még elcsesznék valamit.
Ha behúzom a kuplungot és úgy nyomom le a berugókart akkor elvileg könnyen le kéne mennie a berugókarnak, az enyémen ez máshogy működik, mert olyan mintha nem húznám be a kuplungot és csak ha néhányszor lenyomom a berugókart akkor lehet könnyen mozgatni a berugókart. Ez baj?
Az enyémnek nagyon szar a világítása. Ez miért lehet? Rakjak bele kisebbb égőt? Nagyobbat nem akarok b elerakni mert félek hogy nem bírná el. Ha indexelek és dudálok akkor meg nagyon legyengül a világítás, mivel ez a motor nem akksis.
télleg jó képek lettek Elissa melyik oldalra töltöd fel, mer akkor el is kezdeném tölteni
had offoljak már egy picit...jol sikerült kép
egyben majd letölthető lex torrentről...később mondom a címet
Lássuk, lássuk!
nya most értem haza...non sokan voltak, tripla annyian mint tegnap a kelet- kupán...ajjjj hogy nyomatták ...wümmm.wümmm.. ...majd lexnek fotok+csináltunk vidiket is...
aham , ez azért nagyon jó mert útálom a meleget
Én is telenyomtam pénteken a tankot, kértem muttitól lóvét 10 litert raktam bele, meg volt benne még vagy 2, és még ment volna bele 2-3 lityó. Úgyhogy az enyém olyan 15 L körül van.
De az eloxálás kicsit drágább, mint a szinterezés...
Xyzfsfsi: nekem a 26-os karbimba 96-os főfúvóka van.
1 kérdés: kinek hányas fúvókái vannak?(34es karbi)