Hellosztok! phisoo- reméljük rá jössz a hibara...de mért csin azt, h melegen nehezen indul ...fire- persze nem gond...nyugodtan nyuzasd le a bőrődet és tetesd a mocc ülésére ...sztem tök egyedi lenne ...nya elég a hülyeségből... ...tudom h csak azért csin mert annyira lenyűgözött a moccom fényezése ...uhh..ma non zizis vagyok ...bíztos a 2órás várakozás miatt a hivatalban... ....mindenkinek Széles utat!
Füstölni meg normálisan füstöl, de azt észrevenném, ha szimeringes lenne, mert akkor erő sincs benne annyi, de ez megy, mint az állat, azzal nincs probléma, csak ez a melegen nem indulás idegesít
Beba..na... Tavaly generáloztam a motort, a dugó meg gyűrűk kivételével, MINDEN ki lett benne cserélve, azóta kb 800 km-t mentem vele. Esetleg a légszűrőnek nincs köze ehhez? Mert új szivacsot vettem bele. Amúgy, ha üzemmeleg, akkor rúgásra egyáltalán nem indul, tolásra viszont kb 4-5 méter alatt beindul (már ha be bírom tolni és nem akad a hátsó kerék... )
Nem lehet rossz, amit mondasz Inkább arra mondjatok valamit, hogy mért indul be nagyon nehezen a moccom, ha meleg? Már mindent állítottam, aminek ehhez köze lehet (a gyújtást kivéve), a gyertyát kicseréltem más hőértékűre (Magneti Marelli), mert a gyári NGK-val meg egyáltalán nem is indult...
am én sem értem.... te is normálisan mondtad, és sztem én is....és nem szolt le senki senkit előtte még....
na mind1, lépek aludni
bye,jo8 all
széles utat!
hát jah,nemtom mit okoskodik má itt ennyire,neki meg anyi köze van az apriliához,mint a tehénnek a tánchoz,én is mondhatom neki.. mit akar itt a gasgas ával,ezek itt apriliák...
am mindenki azt írja le amit tud.....én ezt tudtam, és így, ha vki máshogy tudja, akk ossza meg....eltérő vélemények miatt nem kell rögtön háborúzni.....
nem baj, nekem akkor azé füstöl ennyire, mer elment a különolajozás beállítása....amúgy az enyém végsebessége 80km/h, és a hátsó áttétel tudom hogy44es az első emg talán12es.......
hát igen,fasza kis sm ek.. na igen,én nem adok 10ezret 1 műanyag darabér!
új ötleteeim vannak az sm hez
fekete kerékagy, piros küllők, fekete felni, piros fényviszaverős felnicsik,és a gumin a márka fehérre kifestve.. szted jó lenne?
jóccakát mindenkinek
na mind1, lépek aludni
bye,jo8 all
széles utat!
nem baj, nekem akkor azé füstöl ennyire, mer elment a különolajozás beállítása....amúgy az enyém végsebessége 80km/h, és a hátsó áttétel tudom hogy44es az első emg talán12es.......
új ötleteeim vannak az sm hez
fekete kerékagy, piros küllők, fekete felni, piros fényviszaverős felnicsik,és a gumin a márka fehérre kifestve.. szted jó lenne?