Na én megyek megjáratom kicsit az új telót meg atforgatom az új olajat a hajtóműben majd jövök
Széles utat meg olyan meleg napos időt mint ami itt van
BYE
Talira, várjuk az ötleteket időpontokkal kapcsolatban...
Hellosztok ...Tuareg 125- lehet állítani a hátsó telon...vagyis mi állítottunk rajta ...igaza van fire nak...a keménységet be tudod lőni...jah italmondo. hu, parilla.hu esetleg...de azt nem értem h aprilia szalonban v kereskedésben hh nem lehet kapni hozzá alkatrészt
Sose hallottam ilyenről, de azt el tudom képzelni, hogy a különolajzód átereszti az olajat és a karbin keresztül, a levegőszűrőbe elengedi az olajat meg a benzint valahogy bar ezt nem tom hogy hgogy... De ha ez lenne a helyzet akkor szeritem annyi olaj lenne a karbiba, hogy a motor tuti nem indulna be, vagy ha be is indul akkor tuti hogy füstölne mint állat... Nem lehet hogy az olajcső el van törve? és azt látod csöpögni?
nem tudnak láckereket adni? hát az hogy lehet,pedig annak vmi szabványnak kell lennie..
am italmondonál tuti van azis,azoknál van minden www.italmondo.hu
cső
használtat akarsz ,vagy újat?
mer újonnan pl az italmondonál kapsz.. használtan meg szétkell nézni neten,bontókba.. új jóval olcsóbban hozz
leeht jutni...
Sziasztok!
Segitséget szeretnék vlakitöl kérni sürgösen!
Nemtalálok sehol elsö és hátso lánckereket APRILIA 50-es TOUAREG-emre!
Még Aprilia márka kereskedésekben nem is láttak ien kerekeket.
Kérlek titeket ha valaki tud segiteni kérme irjon e-mail cimemre.
Csak tolna illetve baranya megyeiek irjanak!
Köszi Jani
Új vagyok itt nem tudom jó helyen kérdezek-e de egy 50cc-s aprilia tuaregre szeretnék nagyobb hengert 70-80cc körülit (komletten dugó hengerfej henger gyűrű...) vízhűtésest ha valakinek van vagy ismerősének pls írjatok.
előre is köszi guen_baba
Hát sportmotorokon jellemző ez az ilyenolyan állítgatás... túragépeken álltalában csak a hátulját lehet keményíteni de mostmár terjed ezeknél is az első teló állítás... mármint nem olyan nagy újdonság az manapság csak még 90 es évek elején nem nagyon raktak olyat ilyen kis gépre.... nekem jó ez... mondjuk a hátulja nem lenne rossz ha állítható lenne de arra meg már nem költök , jó ez így...
Lassan megyek csucsukálni hogy holnap hamar keljek és menjek motorozni...
jó éjt
ja amugy szevasztok...majd két nap mulva megint jövök... megyek holnap hajnal 5 kor katonai táborba... meg alapkiképzés vagy mi lesz... magyar hadsereg meghívott minket ilyen kiképzésre... hogy miből is áll egy ilye nkiképzés... meg minden költségünket a magyar hadsereg állja szal holnap mindenki egy üveg piával indít na csőő
csősztök megérkezett a kinyomókar meg az oilszivattyu, az oilszivattyut majd valamelyik nap rákötöm a fúróra azt egy kicsit megforgatom és letesztelem h jó e , a kinyomokarná me gaz a bibi h az állítócsavar vagy mi le van törve...de azt pici pézé csináltatok vagy átrakom a régiből
Széles utat meg olyan meleg napos időt mint ami itt van
BYE
Talira, várjuk az ötleteket időpontokkal kapcsolatban...