Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát itt csak az olaj sűrűségével lehet kicsit varjálni nem?
jah,van a pumpás megoldás,az menő
a miton p lehetett állítani a telon
hát még csak nem is állítható... azok szoktak olyanok lenni hogy az egyik száron ezt a másikon at lehet állítani... asszem... tesómét mondjuk ha nem elég kemény meg lehet fújni levegővel...
ak ebbe még nincs ien?
amúgy száranként olyan 3,5 - 4 deci ment bele... annyi hogy a rugóz ellepje meg egy kicsi pluszban.... de az még összerakásnál kijött a dugyattú szárán... legalábbis azt mondták hogy a dugattyúnak kell olajban futnia az meg a rugón támaszkodik...
peeersze, sportmotorokon az újaknál...
aham.. menyi olaj ment bele? de am úgy van nem,h az 1ik az öszenyomást mási meg a viszacsillapítást csinálja ,vagy mi nem?
italmondónál maga a szimering majdnem a duplája... ha párban is adják
szimering + olaj 1800 száranként....
eltolod a kútig
hát,mire gondoltál?
és mi pénz volt 1 db?
Most speciel nem a moccra gondoltunk...
Jah, csak én már ezt nem akarom kimotorozni, mert a kútig is le kell mennem valahogy, ha lesz lóvém
még szép csak rákellett jönni a nyitjára... meg úgy a menetére mert ha valamit nem pont így csinálsz akkor rendelheted az újat
na ak csak elkészült a gép..
Na kész van a gép... ha nem is 1 órás munka a szimering csere de ha tudja az ember hogy kell és ott van minden hozzávaló akkor fél nap alatt fütyörészve vááá tök jó lett a telóm a sűrűbb olajtól jobban csillapít.... kibaszott jóóóóóóóó holnap amint felkeltem megy is kipróbálni
elissánál jó kezekben van a mocc
én is igyekszek...
ismerős a pénzügyi helyzet nekem sincs pénz tankolni, de még vmi lötyög az ajján,az uccáb elbohóckodok vele még 1 kicsit
Helyes-helyes! Reméljük jó kezekben van!
az idomaimat én is rendeltetés szerűen használom
Véletlen kicsúszott a kezemből... De ez Murphy törvénye, annyira vigyázok rá, hogy már azért ejtettem le Tankolni meg nincs miből firekám, le vagyok égve teljesen
nem kell dobálni az idomot,nem arra találták ki.... nem rendeltetés szerűen használtad az idomot..
én tudok segíteni, add nekem,és segítettem rajtad maj én rugatom itt kinn a szántóföldön