Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát,ha nem tankolsz szerencsétlen motorba,ak nem fog mennni fő a praktikusság,ami nem láccik,az nincs
Az miért probléma, hogy van egy Pegasod?
mer mi van vele?
Jah, de azért mérges lettem magamra nagyon, mert nem szoktam ilyeneket csinálni...
Szép estét! Üdv az ujjaknak-nagyon szép állapotban van a verda, grat ...balu-miben kell segíteni? ...phisoo- matricnya ápol s eltakar ...
Üdv!

Írd ide, bármilyen problémád/kérdésed is legyen, hadd okuljon mindenki!
Hi all!

Na, már van hátsó fékem is Ki is mentem kipróbálni, tök zsír, csak kb 15 perc múlva jöhettem is vissza, mert majdnem csont üres a tank Már rángatott, mondom fa..om tolja...
Jah, meg én fa.., hülye, barom, leejtettem a bal oldalidomot, azt lejött a sarkáról a festék, gitt... Azért megoldottam egy matricával...
Aprilia Tuareg Rally 125 cm3

tulajdonosokat keresek Esztergom és környékéről, TAPASZTALAT CSERE VÉGETT!

Üdv: Kökényesi Attila
Aprilia Tuareg Rally 125 cm3

tulajdonosokat keresek Esztergom és környékéről, Tapasztalat csere végett!

Üdv: Kökényesi Attila
Sziasztok van egy APRILIA PEGASO 650cm tudna valaki segiteni?
megvagy áldva ezzel a hülyte teloval má
megvan a festék a felnihez,mek nemsoká csinálni a moccot...
pötyögni inkább
nekem szinte mindig jó...eduard al elmotorozunk sástóra vagy hol lesz? és am hol van ez? gyöngyös mellett vhol?
Szimeringek kinn vannak , várom fatert a menetrögzítővel... ha ideér összepakolás... aztán ha az idő is úgy akarja este megyek és kipróbálom
Oks elissa, majd tolok párat fel most megyek "csapatni" gyök kettővel
Az lenne a kérdésem, hogy ki milyen festékkel fújta a vázat, aki festette és a blokkot mivel jó fújni?
üdv mindenki....kb két hét és cxsapatok én is... remélem ez az ucco két hét
nem lenne jó h megbeszéltük aztán kajak nem jönne el senki...nye csináljátok már!Tessék elgondolkozni!
Szép napot! iceice-fotot...fotot...fotot ....aktívak voltatok látom...volt már itt minden/box/...nya srácok májusban kienek mikor lenne jó a tali, mert májusban állapodtunk meg.... ....
csáóó. kész a gépem ma csapatom az első karikát vele alig vártam már, zsír az idő is, na széles utat mindenkinek.
Na mivan már nálam is kezdi? ezután még volt 3 sor duma... mind1...
tsákány...
Na ha minden jólmegy akkor ma lesz a napja hogy összerakom azt a #-@-@ðð]
Asszem én is megyek.
Este még lehet h benézek addig is minden jót és széles utat!
Bezzeg az éjszaka közepén mindenki itt van
Jóóóóóóóóó Rrreeeeggeeeeeellt Tuaregeseeeek !
Na mi van?
Alszotok?
Na de délben ...