hát jó,de azé ha vki nagy izomállat,attól csak jobban fél az ember monyuk,ha tuc verekedni,ak a sokkal nagyobbal is elbirsz.. mire belendíti a nagy karját,2× megverted
De neked nem is kell még eltartanod magadat... Amúgy sose értettem mért kell megijedni valakitől csak azért mert nagy darab... Az nem jelenti azt, hogy verekedni is tud
jaa mé emlékeztem én ópusztaszerre? volt 1 kaszaperi oszt társam,oan hülye volt,mint a föld... csak 8 tantárgyból nem sikerült megütni a 2es szintet neki...
vagy gladiátor harc,a bányádba
am mit montál,úpusztaszeren van? ot van a feszti körkép,ha nem csal az emlékezetem.. oda bemegyümnk és korhű körülmények közt megvívunk
Maga a szín nekem is tetszik, csak most a párosítás rossz Amúgy neked adnám szívesen, de nem hinném, hogy kéne, mert tegnap mérges voltam és olyat belevertem, hogy beszakadt egy 10x10 cm-es helyen a huzat... Meg amúgy is itt-ott ki van szakadva, régi már.
haver 1× járatta a szimót, és nemvette észre,h váltóolajat tett bele.. éreztük is,h oan furcsa szaga van..de úgy voltunk,biztos a járatás miatt oszt utólag derült ki,h váltó olaj volt
Jaja volt itthon bekeverve benya beöntöttem beindítottam kicsit járattam 10 percet de leállítam mert faszom se tudja már hogymilyen volt az az olaj amit belenyomtam akkor.. szal holnap friss olaj meg benya csak a jót finomat adjuk neki
na,ki ért am a festéshez itt?