Na, ma megrendeltem a fékbetéteket hátulra Holnap mehetek is érte. Talira én csak akkor tudok mondani valamit, ha lerendeződött a kiba....... sok meló, addig nagyon változó a szabadidőm (már, ha van...).
Eduárd: egyetértek a többiekkel, hiteles gépet szerintem se vegyél.
Na majd este felnézek még.
haverom 1500 ös ladáját a szemem elött mérték le és 11 es volt 3 hengernél a negyediknél meg felugrott 12 re saját szememmel láttam amugy majd 1-2 hét és kész a mocim fire
achtung mintha hitler szólt vna a népéhez
én jelentkezek,én akarok meni mikorra tervezitek? monyuk nekem majnem mind1,szinte mindig ráérek..monyuk má az sm szettel akarok menni,az meg még 2-3 hét még ekészül minimum... de megyek,sztem eduard kollégával
Ne viccelj, jó, ha 8-as a lada kompresszióviszonya! Max 9!
A 14,5 (mert én enynit találtam ) pedig elméleti komresszuóviszony lehet, azaz, ha nem lennének "lukak" a henger oldalán, azaz (sürítőtér+lökettérfogat)/sűrítőtér
!ACHTUNG, ACHTUNG! (asszem így kell, angolos vagyok)
Akkor kérném az embersereget hogy azon egyedek jelenkezzenek melyek Sástóra kívánnak GYönni...
Tuareg tali szervezést lassan szeretnénk elkezdenki aztán jó lenne tudni nagyvonalakban hogy akkor ki mikor ér rá, hány napra gondoljunk, hányan jönnének... stb...
Gondoljátok végig... aztán jelezzétek...
szerintem ne add el most a tuareget,ha má ráköltesz enyi pénz használd.. úgyse tod anyiér eladni amennyit beleöltél.. csak buknál rajta sokat.. am drz jó választás,megölhetetlen a blockja
de ez a 89 ig gyártott rotaxokra igaz ha megnézed a bal alsó fickát... amúgy a fekete RAVE a 127 es... a szürke az a 123 as és a baloldalán van asszem a blokknak a henger mellett a felirat...
Na, ma megrendeltem a fékbetéteket hátulra Holnap mehetek is érte. Talira én csak akkor tudok mondani valamit, ha lerendeződött a kiba....... sok meló, addig nagyon változó a szabadidőm (már, ha van...).
Eduárd: egyetértek a többiekkel, hiteles gépet szerintem se vegyél.
Na majd este felnézek még.
én jelentkezek,én akarok meni mikorra tervezitek? monyuk nekem majnem mind1,szinte mindig ráérek..monyuk má az sm szettel akarok menni,az meg még 2-3 hét még ekészül minimum... de megyek,sztem eduard kollégával
A 14,5 (mert én enynit találtam ) pedig elméleti komresszuóviszony lehet, azaz, ha nem lennének "lukak" a henger oldalán, azaz (sürítőtér+lökettérfogat)/sűrítőtér
hónolás,dugócsere,csapágy,szimering csere új olajszivattyu, kinyomókarcsere, főtengely,hajtókar csere
Akkor kérném az embersereget hogy azon egyedek jelenkezzenek melyek Sástóra kívánnak GYönni...
Tuareg tali szervezést lassan szeretnénk elkezdenki aztán jó lenne tudni nagyvonalakban hogy akkor ki mikor ér rá, hány napra gondoljunk, hányan jönnének... stb...
Gondoljátok végig... aztán jelezzétek...