Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan én is megyek aludni.
Unalmas így egyedül
Jó éjt phisoo
Vagy vásárhelyen a ROAD-RIDER-nél.
Na jóvan én léptem aludni, mert fáradt vagyok, mindenkinek jó éjt! Széles utakat!
Orosházán a MOTOROSHÁZA nevű boltban vannak ilyenek. A csabai úton a régi JET most LUKOIL kúttal szemben. Nem az út szélén hnem beljebb találod. Mindig van előtte pár mocc v robi. Autóalkatrész bolt van a másik felén- figyelj a bejáratra. Narancssárga színű az épület.
hali!

ETX50, van valakinek?
véleményeket tudtok mondani róla?

köszi!
Legalább utána megkérdez. Képzeld el ha csak elkezdene leb***ni h miért így csinálta és senki nem találta ki h mi a baja.
átjösz szarvasra? am nekem most lesz ,lehet a napokba szétrobbantva a moci,és készül a supermoto
me most a napokba festés,csütörtökön mek a küllős csávóhoz,pár nap még legyártja,hétvége körül ha kész van beküllőzöm, hétvégéná átviszem kicentíroztatni,aztán gumis,rá a gumik,felcsik gumi festés,és supermoto hatás...
csak kéne 1 supermoto sárvédő,vmi fasza.. vmi szögleteseb,nem ien sima sárvédő,.nem tuttok vhol?
Előbb lefesti, aztán kérdezi meg, hogy hogy kellett volna...
A felnijét akarja. De talán, ha fire válaszolna is, akkor könnyebb lenne, mint itt totózni
Mi van Fire - bojkottálsz?
Én is a felni-re emléxem de mostmár elbizonytalanítottál
Mielőtt a motorjára gondolnál
a felniket... lecsisztolom drótkorongal, aztáh lepolírozom,h ultra sima legyen,maj vmi fémre való alapozó és fekete festék? én így gnodoltam,monyuk nem nagyon értek a festéshez... mien festék kéne rá? vmi keményebb gondolom...
Csapatni - moccal.
Nekem a felnije rémlik, de azért kérdem, mert nem vagyok benne biztos, meg nem mindegy azért, hogy mit akar festeni...
Jut eszembe
Fire - Akkor mikor fussunk össze?
Serinted?!?
fire, mit akarsz festeni?
De már a 38-as spec. is elég jól dolgozik
AAAkkoooorr ... Még mindig ott a 44-es. Hidd el az egyéni érzékenység kizárt.
Én már eléggé vágom
Amúgy én ezzel úgy vagyok, hogy még ha nem is tudom megverni, a vascső őt is fogja, legyen akármekkora darab hacsak nem valami Shaolin papa, mert akkor kitépi a karommal együtt mire felemelem a csövet