Orosházán a MOTOROSHÁZA nevű boltban vannak ilyenek. A csabai úton a régi JET most LUKOIL kúttal szemben. Nem az út szélén hnem beljebb találod. Mindig van előtte pár mocc v robi. Autóalkatrész bolt van a másik felén- figyelj a bejáratra. Narancssárga színű az épület.
átjösz szarvasra? am nekem most lesz ,lehet a napokba szétrobbantva a moci,és készül a supermoto
me most a napokba festés,csütörtökön mek a küllős csávóhoz,pár nap még legyártja,hétvége körül ha kész van beküllőzöm, hétvégéná átviszem kicentíroztatni,aztán gumis,rá a gumik,felcsik gumi festés,és supermoto hatás...
csak kéne 1 supermoto sárvédő,vmi fasza.. vmi szögleteseb,nem ien sima sárvédő,.nem tuttok vhol?
a felniket... lecsisztolom drótkorongal, aztáh lepolírozom,h ultra sima legyen,maj vmi fémre való alapozó és fekete festék? én így gnodoltam,monyuk nem nagyon értek a festéshez... mien festék kéne rá? vmi keményebb gondolom...
Amúgy én ezzel úgy vagyok, hogy még ha nem is tudom megverni, a vascső őt is fogja, legyen akármekkora darab hacsak nem valami Shaolin papa, mert akkor kitépi a karommal együtt mire felemelem a csövet
Unalmas így egyedül