Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elissa nyugottan beszélj igy,mer teljesen jogos amit mondasz... hát igen,ez baj ebbe a kurva országba csak h a nagyok szavaival éljek, h nem lehet védeni normálisan a magántulajdont..de magadat se... rád támadnak ,megvéded magad,mevered a csávót és téged büntetnek meg,me moynuk eltörted a csávó kezét-teljesen jogosan... vaan 1 moccos csávó,jár gyorsulásra is, van vagy 2méteres,igazi izomcsávó, akora felsőteste van mint álat.. 1× jött ki szórakozó helyről, háturról leütötték 1 sörössüveggel.. de elég kemény csávó,felált,és úgy szarrá verte a csávót... én úgy röhögtem,amikor elmesélték.. elképzeltem,nándi jön ki ,leütik feláll és szarráveri az embert.. monyuk ép eszű ember nemtom hogy meri megütni,vagy leütni nándit,hát nem látja mekkora?
A francba, lebuktam... Amúgy, mire gondoltál, hogy olcsó lenne? A láncspray 2290 Ft volt, a fékbetétek, meg 3400 Ft-ba fognak kerülni. Jajj, de hisz én már alszom... Jóéjt
Na, további szép estét és jó éccakát meg szép álmokat
Elteszem magam holnapra jó 8 all és széles utat !
Miért?!? Te nézed? ? ?
Csak mert az Árpi sztem nem igazán női név - bár a mai világban ...
Tán tudsz vhol olcsót?!?
Nem szép dolog titkolózni többi szegény benzingőz függő moccos kolléga előtt
Ha tudsz vhol légyszi mondd meg
Jó éjt neked.
Amúgy ma vettem Castrol láncsprayt, tök faxa, úgy ragad, mint állat... Holnap megyek, leadom a rendelést a hátsó fékbetétekre, aztán szerdán már mehetek is érte Na jólvan én léptem aludni, mindenkinek jó éjt, széles utakat, olcsó benzint!
Amúgy miért fura az összeállítás? Tök nehéz volt kiválasztani a színt amúgy is, csak a bordóból 72 féle volt... Fekete-citromsárga a kedvencem, de a szimó is olyan, tehát azt nem akartam, szóba jött még a fekete-narancssárga, az is nagyon tetszik, de akkor meg azt hiszik, hogy KTM , kék is tetszik, de az meg a gyári volt, azt sem akartam, ezért tettem le a fekete-bordó mellett a voksomat, ez is nagyon tetszik. Feketét azért akartam, hogy ne látszódjon alul annyira a kosz, meg az olaj.
nézi valaki a rettegés fokát? ondorítttó ... nem kicsit
Honnan tudod, hogy nem nő vagyok? Amúgy nem "arra" gondoltam, hanem, hogy azért nem engedlek közel, hogy nehogy átprogramozz Na jóvan, már tiszta 25. századba mentünk át...
Hát sajna az egyik oldalidomon megrepedt egy kicsit, de szerintem a szórókitt miatt, maga a festék és a lakk rugalmas valamennyire, csak a szórókitt "merev". De van rajta rétegvastagság, azért az összetartja Ja és köszi! Na nem futtatom már tovább a moccomat Színes ülés, hmm... Végülis egy bordóból-feketébe átmenet nem lenne rossz, de a csak fekete is jó lenne, mert felül túl sok a bordó.
Szevasz komám
Vééégreee. Már azt hittem h ízlésficamom lett - Igaz nem is oan rossz úgy együtt a sárga bordó
hááátizééé... na jól van tetszik nekem is, és hiába fura ez az összeállítás akkor sem olyan szemetbántó... szép lett a fényezés...amúgy ha hajlik a műanyag nem pattan le róla a festék?
nem akarsz valami színes ülést?
Nem is kell ... A női terminatorok az eseteim
Azzal is jól fog kinézni, bár nem lesz ilyen egyéni
Nem mondtam, hogy közel is engedlek magamhoz...
O.K. Te lehetsz terminator de én leszek a programozó
Jééé, én voltam a 9000. Amúgy fekete lesz az ülésem, hogy a kérdésedre is válaszoljak
A meglátásod jó!
A franc - a 9000-ről is lekéstem
Emberek, dícsérjük körbe phisoo moccát mert olyan mint a TERMINATOR - addig nem áll le míg el nem éri amit akar
Az biztos, de szerintem nagyon nem passzol egymáshoz a két szín, legalábbis nekem nem tetszik. Mégegyszer köszi!
Miért? Milyen színűt akarsz?!?
Sztem tök egyedi.
Szívesen
De tényleg nagyon bejön így együtt a két szín