Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, azt nézd meg,h a power nyelv nehogy beleérjen a dugóba,me csúnya dolgokat tud csinálni az új dugóddal
Hát komolyan mondom...elegem van!Fényes nappal akartak a tanyánkba betörni, csak apám rajtakapta őket 10-12éves mocskos fekák....gázkamrába az összessel!Bocs a csunya beszédért...de ez már nagyon sok...
he te okos szted a KTM csak cross motorokat gyárt?
nekem arrow van fatter
ktm? pályacrossal endurozni? nem májer endurozni enduroval kell,pályázni meg pályacrossal.. endurozáshoz nem kell az a 40le,meg a iszonyú fogyasztás,fenntartás... elég oda 1 ien egyszerü eduro...
a szeleptest totál benn kell legyen , a száron elvileg kell legyen egy alátét ami meggátolja hogy beessen a szelep a hengerbe ezt ponthegeszteni is szokták mert ha ez nincs és a szelep beköszön a hengerbe akkor ott "dűt-borít"... szóval a szeleptestnek síkban kell lennie kb a külső köszörült felülettel... legalábbis nálam így van... a behúzó elektromágnesnél meg olyan 1-1,5 centire elég állítani de ha kézzel meghúzod nagyjából érzed hogy mennyit jön kifelé a szelep... (utána koppan)
power szelepen mennyit kee tekerni? mert ashogy megtakarítottam mindent a nyelvét is kitekertem megtisztitani aztán nemtom hogy mennyire kell visszatekerni... egy emberke aztmondta hogy belölről kifele 3 at tekerjek... ahogy keeee
ecce csak majd csak elkel én kipufom is meg fireball é is aztán majdcsak elviszik előlem az arrow rencert
nekem csak a könyök kellene de gondolom az magában nem eladó ... monjduk már nem is hiszem hogy költenék ilyesmire...
ma beszéltem tesómmal ezt az eladásos témát... aztán ha van kivel motorozni az sem utolsó szempot a haverja is most akar venni valami endurót csak neki kicsit több lé van rá aztán ő már KTM ben gondolkodik így mehetük majd 3 an veretni mindenfelé ... pontosabban jó lenne...
az a kompett rendszer nagyon megéri azt a 17 pénzt..
téleg ien bonyolult? én amiket szerelgettem az etx en,nekem minden oan logikusnak tünt,nem volt bajom semmivel.. monyuk telohoz nem kellett nyúlni,ahokkal semi baj, nem szimeringes,csillapít nagyon faszán.. ép ezé nemnagyon birom 2.ba felhúzni kerékre.. monyuk vmikor sikerül,még ráel jönni a teknikájára..
persze csak közben elcseszek egy csomó szimeringet na mind1 egyszer csak jó lesz... mondjuk ezt a pénzt költhettem volna szerelőre de így megtanulok szimeringet cserélni legalább
jajj már... ...nya csak össze tudod te rakni ...
most nézem vaze hogy az arrow végdobokat olyan 10 - 15 körül adogatják... nekem az van rajta
de az övé meg 15ezer
na ugye,a szakértő szemem megmonta,hogy rotax 123ra való
bocsesz, kicsit megszaladt... de hát nagyon felidegesített ez a nyomorult ... mert normálisan sehogy nem lehet se szét se összerakni ... na mind1 már rájöttem hogy hogyan kell aztán most már tuti lesz a cucc... jobb lesz mint a gyári csak ne kéne vele ennyit szórakozni...
A rohadás b@szná szerteszét azt a tökkelütött elmebeteg idiótát aki ezt a nyomorodott teleszkópot megtervezte... 2 féle képp próbáltam beletenni a szimeringet de az egyik csak csak, a másik totál szar lett... még a szerelőm sem látott ilyen elborult megoldást... hát ... csak gratulálni tudok nekik...
Májusi tali után eladó lesz szerintem... megcsinálom rajta a dolgokat aztán irány a piac... Szósincs róla hogy megutáltam volna az Apriliákat vagy kifejezetten a Tuareget csak nagyobbra szeretnék már ülni...
Hátsó lengéscsillapító(marzocc) jó állapotú.első teló
Van msn-em ha valakit érdekel:patvaros87@freemail.hu nem mindig vagyok ezért előtte küldj egy mailt hogy legyek fent
Van még egy jópár alkatrészem eladó! pl:forgórész,trafó,műanyagok,főtengely,kerekek gumival,fékek,hűtű,műszerfal,váz és még sok minden. Érdeklődj emailon!
asszem enyxémbe 23 ezer a vertex
Maxi a vertex dugónak nem kevés az ára énis 24 ért vettem köbö 55.50 est szal...
jah a másik képen annyi kis bibi maradt még ... de az lófasz csak így néz ki csunyának de zsír tábori tuningnál 28 ezerből megusztam.
Helloo Végre ma megkaptam péntek helyett a hengert meg az zsír új vertex dugóm áhh teljesen kivagyok összekéne rakni de ídő meg mint a tenger, tenger meg egy csepp se... szal fasza nah mind1 mindenkinek jó mocizást aztán vigyázzatok magatókra széles utat.
az kibaszott olcsó ember