Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az át lesz húzva nemsoká, sztem elég bután néz ki... Ma amúgyis mérgees voltam, rávertem egyet az ülésre, azt beszakadt egy öklömnyi helyen...
Tuareg125, neked hogy tetszik a moccom? Még nem is mondtál róla semmit! (most mindenkiből kiszedem a dícséreteket )
Jah z a sárga ülés a bordó moccal nekem naon bejön
Na ezt akartam hallani Köszi
Szerintem KIRÁÁÁÁLY!
Jó a színe, szépen van fújva is szval szuper
Zoli mondj valamit a motoromról! Milyen lett?
azért mindenki szólt hozzá legalább úgyhogy akkor most vezeklésből mindenkinek kell írnia valami motorozással kapcsolatosat de hirtelen
Nézd, az USA - ban se lőnek mindjárt. De azért van benne vmi h az én házam az én váram. Am meg teljesen igazuk van. NEKED is IGAZAD van. De ezt nem mi fogjuk megoldani. SAJNOS
bocsi az offért mindenkitől...de non feldühítettek
én meg már beszélek majd haverral mikor lex feltéve a carbon kipuff...már non várom és előző téma zárolva...
Nem durva, teljesen igazad van és egyet értek az amcsikkal is!
Na de tényleg elég részemről, mert csak ideges leszek
Sajnos nem mindig van annyi eszük, hogy kalkuláljanak... De sztem hagyjuk ezt, végül is ez egy motoros fórum Ne szóljanak hozzám és nem lesz baj
szerencsére itt nem olyan durva a helyzet... nálam nincs semmi ilyesmi amit mondotok mondjuk a kocsiban van egy "sűrített leninizmus" (gumibot, fater szerint) de ennyi... a garázsban (mikor szimeringet cserélek ) szokott ez-az lenni a kezemügyében de azt nem köszönnék meg Hát sajna ez van nekem alapból semmi bajom velük amíg nem pofátlanok és úgy élnek mint normális embereknek kell ... ha szegény akkor is kaparkodik hogy előrébb jusson ... nem csak a ..szát mereszti egész nap aztán a segélyből meg beáll mint az agyhalál... télen lopják a fát, gyújtogatják az erdőt stb... Na de hogy motorozásról is essék szó .... már úúúgy mennééééééééééééééééékkk .... shit... mind1 a héten már tuti kész
majdnem megkéseltek ...ahhhh...a rohadt anyjukat...sajna ebben az országban máskép nem lehet, nekünk is van a kocsiban egy két eszköz ...amugy már non tele a hócipőm velük...ami kárt ezek okoznak az emberiségnek...és még ezekt támogatjuk, meg megtehetnek bármit mert jogaik vannak....de ha te megvered mész a sittre...neked nincsennek jogadi...a sajátodat nem védheted ...az kéne mint amcsiknál..bejössz a területemre és nem hívtalak..lopni akarsz egy golyósorozat és kész.....nincs problem...az emberiség hulladékaival...tudom kicsit durva amiket mondok, meg nem szép egy nőtől..de ezek nekem+családomnak+ismikinek már óriási károkat okoztak...millios nagyságrend...de komolyan...a többiről meg nem is beszélek...mert még megköveztek
Ahogy öregapám mondta volt:

HARCOLJ de ha KELL MENEKÜLJ - nehogy HOLTAN ELTERÜLJ

Amúgy meg ...
Meglehet ... de egy kérdés :

TE KÉRTED ŐT hogy ki akarjon rabolni például.
Amikor eléd áll Ő is be kell kalkulálja h Ő b@szik rá.
Tényleg, amúgy Neked hogy tetszik a motorom Zoli? 355. oldalon vannak képek.
Persze. Ha meg túlerő van, akkor meg jön a "szégyen a futás"...
Én is ...
Am két szép kezed és lábad van - ergó vmilyen szinten meg tudod védeni magad-ha akarod
kadettünkbe még alapvető tertozék volt egy boxer
Na jó, persze, meg is lehet vele ölni valakit, ha mondjuk a nyakát vágod el... De én nem akarok embert ölni, csak mondjuk kezét-lábát eltörni, akkor van ideje gondolkodni egy 2 hónapot a kórházban...
Simán... Á nem nálam semmi nincs, aki meg késsel jön ellenem az meg gyáva szar, de jöhet nem félek senkitől meg semmitől, már okoztam meglepetést pár embernek
Nem de az autóban mindig van jópár segédeszköz és népnevelő
Én nem is megyek kés nélkül sehova, buszon úgy utazok hogy foogm a táskámon keresztül a kést
na mek téleg tanulni.. baj van győziéáknél megy a tv oszt i látom h nagy a baj