nem olcsó a dugó,ha vmi normálisat akarszak az oan drága... am sztem 125ös mocira való az az arrow,nem a tiedre... nem ahoz van hangolva..még az se mind1,h rotax 127 vagy 123as a block,nemhog 50esre rátenni
Zolika87 - nem tudod, hogy mekkora a kipuff könyök mérete a henger részénél?
és valaki nem tudja, hogy kb mennyibe fájhat egy 49mm-es vertex dugó, nikaszilos hengerbe? mert egy boltban megkérdeztem és azt mondták, hogy 24 ezer ami sztem elég sok, majdnem egy új henger ára.....
Ha valakit érdekel akkor van eladó Arrow kipufogórendszerem. Arrow leömlő+arrow dobbal. Ára:17eft Képet megtudod nézni a hirdetések között.
patvaros87@gmail.com
pedig gyári festéssel többet ér ... mondjuk ezeknél már szinte mind1 de van aki értékeli az ilyet...
Remélem holnap már összelehet rakni a vasat... délelőtt megjönnek a hiányzó cuccok aztán megyek ki a szerelő csákóhoz aztán vagy ott rögtön összedobjuk vagy hozom haza és akkor itt... ki kéne takarítani a garázst is mert már nem lehet férni apám sok szar kacatjától olyan mint valami szeméttelep... na mind1
Jah amúgy nektek kb mennyi hajtóműolaj megy a gépbe... 125 ccm... de ha akarod maxi te is mondhatod
hú,ma motoroztam etx el... gyakoroltam vele 1kereket nem is oan nehéz ez, hasoinló mint a szimó.. power fölött 2sebe szépen feltolja az elejét,egyből fenn van holtpont körül,még azé gyakorolni kell ,de alakul az etx 1kerék maj hnap vagy ha mek ki,mondom havernak,h csináljon képet meg vidit,oszt bemutatom mire fussa mostanság
am köszi Elissa
és valaki nem tudja, hogy kb mennyibe fájhat egy 49mm-es vertex dugó, nikaszilos hengerbe? mert egy boltban megkérdeztem és azt mondták, hogy 24 ezer ami sztem elég sok, majdnem egy új henger ára.....
patvaros87@gmail.com
Remélem holnap már összelehet rakni a vasat... délelőtt megjönnek a hiányzó cuccok aztán megyek ki a szerelő csákóhoz aztán vagy ott rögtön összedobjuk vagy hozom haza és akkor itt... ki kéne takarítani a garázst is mert már nem lehet férni apám sok szar kacatjától olyan mint valami szeméttelep... na mind1
Jah amúgy nektek kb mennyi hajtóműolaj megy a gépbe... 125 ccm... de ha akarod maxi te is mondhatod
Eduárd ha nem gond felvettelek MSN re! Lenne 1 pár kérdésem