na vok,jó volt a tali etx el mentem ki végül,me a szimóba elszakatt a gázbovden.. volt má bennem pi,ajött 2 srác 125ös cbr , meg ybr el.. kérdem nyitott dob?mondják ja,mondom szabájzást neki... de nemnagyon üvöltenek,na modno mmegmutatom mi a hang etx et beigzattam, tőgáz neki kcisit hangosabb volt.. aztán meg lespanoltam ott 1 csávóval,650es banditja volt,azt is szabájoztattam szépen szólt a gép
xlzx - a Mito felni milyen széles? csak mert majd szeretnék én is venni am én megvenném a dobot ha lenne annyi pénzem de a végdobhoz nem kell rezonátor is?
Köszi mindenkinek!
elissa: 303 H3 a kódja
maxi: az a fékkiegyenlítőtartály csöve Amúgy láttam sikerült csövet szerezned, hát sorry, hogy nem jött össze a fasz posta miatt. Én lógók egy sörrel...
Amúgy az ülést kéne még gyorsan áthúzatnom, mert elég bután néz ki a citromsárga a bordóval...
Szép napot phisoo-gartulálok tényleg nagyon szép lett ...tudod a festék színkódját amivel le van fujva...non hasonlo az enyimhez....xlzx- ugy hallom neked is carbon kipuff van ...
Na mivan mindenki vereti neki? álmában talán na mind1... hát ilyenkor sem soxor írtam ide... de majd most... jah ne feledjétek 10:45 kor 125 ccm-es futam Talmának szurkoljunk had lehessünk rá mégbüszkébbek... hátőőő izéééé enyi...
majd valamikor még írok...
bocs a hibákért még hatás alatt vagyok
grat Phisoo, k**va jó lett
bárcsak az enyém nézne már így ki
bár az még odébb van
az a kék csík az mi? az festés, vagy cső?
mer nembírom megállapítani
nah de én lépek
bye, jo8 all
széles utat!
VÁÁÁÁ, VÁÁÁÁ, VÁÁÁÁ! KÉSZ A MOCCOM! Akkorát csapattam ma, húúúú, le sem akartam szállni a moccról Mondjuk még nem végleges, pár apróság van még, de nézzétek meg:
fire- jó mocctalit ...Tuareg 125-kösze a kimerítő carbon készítési folyamatos infót ...és neked meg jó táncikálást ...aki meg teheti gooo....zuzatás ...
Carbon dobot olcsón lehet csinálni... csak egy csövet kell carbonszövetből (meg hordozóanyag) és annyi... a belseje ugyanaz mint a többinek a 2 vég macerás kicsit... És mielőtt azzal jön valaki hogy nem úgy meg az... igen ahol teherviselő elem a carboncucc ott nem is.. azokat speckó kemencében kell égetni légköritől eltérő nyomáson és az sem mind1 hogyan állnak a szálak , ja és szó sem lehet ráncról gyűrődésről... azok azért olyan drágák...
Na a boltos meg bekaphatja azt mondja hogy du itt vannak a cuccok erre fogja és bezár délben pedig ma elvileg hétfői munkanap van na mind1 így már csak hétfőn lehet összepattintani de most úgyis szünetem lesz jövő 7en meg ugye utána máj.1. szóval ....
Kitakarítottam a kocsit meg le is mostam, kimentem a Tiszára is de nem eveztünk végül csak kidöglöttünk a stégre napozni aztán most itt vagyok és készülődhetek mert 5 kor indulunk Miskolcra táncolni ismét mert jövő szombat fellépés... mondjuk kedvem az nem nagyon van fellépni mert asszem akkro van valami offroad verseny itt a közelben és arra szívesebben mennék.. na mind1
Széles utat! Bye este jövök
nem ráznak ezek a cross gummák úton?
elissa: 303 H3 a kódja
maxi: az a fékkiegyenlítőtartály csöve Amúgy láttam sikerült csövet szerezned, hát sorry, hogy nem jött össze a fasz posta miatt. Én lógók egy sörrel...
Amúgy az ülést kéne még gyorsan áthúzatnom, mert elég bután néz ki a citromsárga a bordóval...
majd valamikor még írok...
bocs a hibákért még hatás alatt vagyok
bárcsak az enyém nézne már így ki
bár az még odébb van
az a kék csík az mi? az festés, vagy cső?
mer nembírom megállapítani
nah de én lépek
bye, jo8 all
széles utat!
Na a boltos meg bekaphatja azt mondja hogy du itt vannak a cuccok erre fogja és bezár délben pedig ma elvileg hétfői munkanap van na mind1 így már csak hétfőn lehet összepattintani de most úgyis szünetem lesz jövő 7en meg ugye utána máj.1. szóval ....
Kitakarítottam a kocsit meg le is mostam, kimentem a Tiszára is de nem eveztünk végül csak kidöglöttünk a stégre napozni aztán most itt vagyok és készülődhetek mert 5 kor indulunk Miskolcra táncolni ismét mert jövő szombat fellépés... mondjuk kedvem az nem nagyon van fellépni mert asszem akkro van valami offroad verseny itt a közelben és arra szívesebben mennék.. na mind1
Széles utat! Bye este jövök