Jaja, én is így szoktam Nekem is volt olyan még tavaly, hogy melegítettem a motort, de vagy 10 percig, és 2 utcával arrébról jött a csávó, hogy csináljak valamit, mert alszik a kisgyerek náluk...
Eskü, hogy tényleg jól tapad, nem csúszik a kanyarban sem, én is meglepődtem! Sztem azért, mert már elég kopott, mondjuk mindegy, mert amint lesz lém, lecserélem a gummákat is.
úgy is kell,hallják a kocsisok,h jösz keréken enyém is buzihangos,ma melegítem a vizet a ház elött,még öltözök kin pöfög,mire kiérek má a szembeszomszéd it van oszt ugat,h állíccsam már le..mondom mér? melexik a vz,oszt ugat, h hangos mondom nem érdekel,minyá mek el csak bemelexik aztán attam neki 1 nyélgázt és elhúztam... apja faszának ugasson
hát azé nemhiszem,h anyira tapad az a bütykös gumma.. azé ha borítod kanyarba vagy vmi,elmászik enyém is oan,nem merem nagyon verni neki,me kiszál alólam a végén az egész dudva,oszt nézhetek am megszerezttem moc tlin a küllős csávó zámát,hnap besézlek vele,és lesz külllő amég megcsinálja, a felnit lefestem,aztán mehet ösze, felnicsík rá,gumik.. oszt 1kerék tovább
szasztok, na ma szétkaptuk darabokba a blokkot.... főtengely.hajtókar,dugó,csapágyak,szimeringek,olajszivattyu, kinyomókar a kuplungnál...ezek mind csere mutatok pár képet, 34 es karbi is membrán is minden stb.... amugy az első telo telo 43 as
abból is van carbon.... csak tudod nagy az erő a gépben,azt a furulya sokszor kirepül kilöki 1-2 centire... mondjuk ragasztó meg fogja,v popszegecs,de nem akarom szétbaszni így egy jó kis fém arrow az tuti nem esik szét....
Jut eszembe, kicsit "kibeleztem" a kipuffot én is, hogy a te szavaiddal éljek... Akkora hangja van, hogy öcsém 2 km-erről tudta, hogy melyik irányba megyek... De durva nagyon, lesnek is rendesen
Köszi! Nem nagyon ráznak, csak érdekes hangja van az aszfalton... Amúgy meglepően jól tapad az úton is. Viszont sokkal jobban idegesít, hogy a blokk nagyon ráz, az önindítómat a blokkhoz fogó 2 csavart most hagytam el harmadszorra... De le is veszem, úgy sem jó most.
ice: simán... Legalábbis ahogy az időm engedi, mert most meg hajtanom kell megint, mert beleöltem a lóvét a moccba
bazmeg az a dugó nagyon bevan készülve