a rendőr azé tud okoskodni,me crossozok kinn a semi közepén,arra jó,de ha ien van ak meg nemtud semmit csinálni,mez basz föl agyilag,h anyi van van ,és ak engem basztat.. azé szopatom én a fejüket faszomat má beléjük ne velem szórakozzanak am ma se birtak elkapni itt rugattam az etx et 1keréken,aztán megpattantam
azé mondom, fegyverrel kell járni.. nálam ált van zsebbe 1 svájci bicska,kb 15centis pengével, éles mint 1 borotva,megvan élezve..a mai világba nem lehet tudni.. itt a példa rá... apámnak van 1 maecsjéje... igazi brazil..hú az hihetetlen jó.. volt ien sír rendbe rakás a sulival,monya ofő vigyünk cuccot,nagy a dzsungel.. na mondom viszek macsetét oan vastag dudvákat,mint a karom 1 suhintásra vitte ki,csak néztem,oda basznék a ccigánynak vele,-1 kéz neki
Szép jó estét mindenkinek
Úgy tűnik ma ilyen nap van. A bányában engem meg majdnem megkéseltek. Megúsztam de nem a zsarukon múlt . Ott horgászik a kis buzi- oszt mikor szólok neki h huzzon el még megjegyzi h mit pofázok neki oszt mingyán kibelez ha nem húzok el . Elővett egy kést mire gyorsan mingyán meg is kapta az áldást ahogy kell. Engem nem érdekel h mit mondanak "civilizált" országokban ilyen helyzetben agyonlőnék mint a kutyát - itt is ezt kellene. Mi az h a saját területemen engem megtámad/fenyeget bárki is büntetlenül .
hú bementme a szobámba a füzetekér, és ahogy világított a lámpa, és ott van az aztalon a felnicsk,marha jól néz ki,biztos fasza lesz a moccon am ma beszéltem a küllős csávóval,csütörtökön mek gyártatni a küllőket meg elkeztem csiszolni a felnit,fekete lesz,piros felnicskkal,sztem jól fog kinézni
jáccadoztam má 1-2 ien hülye powerrel.. a miton is kellett hengert cserélni,meg akasztottam 160nál a polinit na,mek én me holnap 2tz,elkéne kezdeni tanulni edig csak motoroztam,emg lógtam a haverokkal
mennyen az ombucman hoz.. meg visza indiába ahonnan jött ... és ak mivan,nem lehec rasszista? van itt 1 csávó,kb 2méter ,vagy 100kiló,kopasz,és a tarkójára van tetoválva 1 nagy magyaroszág... na attól érdekes mód nem kérnek aprót a cigányok
Na ja ... nekem is elegem van már belőlük... utóbbi időben egyre többen jönnek a garázsba hogy nincs e kis apróm me buszjegyre kéne... de amúgy ki van nyalva mint "szaros pesta, jézus nevenapján" ahogy drága nagyim mondta régen... mondom addig húzz el innen míg a kezemben a franciakulcs...
Pofátlanodnak elfelé... és egyre féktelenebbek mert ha hozzáérsz akkor egyből rasszista vagy meg mennek az "ombuccmanhoz" ... és ebből őszíntén szólva kezd kicsit elegem lenni...
a rohatt geci cigányok! kurva geci anynukat.. lekell lőni az összes mocskos gecit, húzzanak visza indiába tetves szarházik..vegyetek vmi fegyvert,oszt lőni rájuk,de minimum 1 kurvanagy verés ekik,osztr meg gondolják betörnek e.. haveormnak van 1 eladó kése ,kb 40cm es penge,gonodltam rá megveszem,azzal má leeht fenyíteni
Nem vagyok fajgyűlölő, de az EMBERi szín FEHÉR! ! ! ! ! ! ! ! !
Sehol senki?
Úgy tűnik ma ilyen nap van. A bányában engem meg majdnem megkéseltek. Megúsztam de nem a zsarukon múlt . Ott horgászik a kis buzi- oszt mikor szólok neki h huzzon el még megjegyzi h mit pofázok neki oszt mingyán kibelez ha nem húzok el . Elővett egy kést mire gyorsan mingyán meg is kapta az áldást ahogy kell. Engem nem érdekel h mit mondanak "civilizált" országokban ilyen helyzetben agyonlőnék mint a kutyát - itt is ezt kellene. Mi az h a saját területemen engem megtámad/fenyeget bárki is büntetlenül .
Pofátlanodnak elfelé... és egyre féktelenebbek mert ha hozzáérsz akkor egyből rasszista vagy meg mennek az "ombuccmanhoz" ... és ebből őszíntén szólva kezd kicsit elegem lenni...