Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem ... Csak értő kéz kell hozzá
okoz az nehogs aszidd am meg te vascsővel a zsebedbe ronagálsz? úgy mész csajozni,h 1 méteres rozsdás vascső fiogyel a zsebedbe?
a rendőr azé tud okoskodni,me crossozok kinn a semi közepén,arra jó,de ha ien van ak meg nemtud semmit csinálni,mez basz föl agyilag,h anyi van van ,és ak engem basztat.. azé szopatom én a fejüket faszomat má beléjük ne velem szórakozzanak am ma se birtak elkapni itt rugattam az etx et 1keréken,aztán megpattantam
Kis bicska az nem okoz elég nagy sebet.. vascsővel kell járni
Amúgy még mielőtt vki rohanna az omduccman-hoz leszögeznék valamit:

Nem vagyok fajgyűlölő, de az EMBERi szín FEHÉR! ! ! ! ! ! ! ! !
Így hát viselniük kell a következményeket...
azé mondom, fegyverrel kell járni.. nálam ált van zsebbe 1 svájci bicska,kb 15centis pengével, éles mint 1 borotva,megvan élezve..a mai világba nem lehet tudni.. itt a példa rá... apámnak van 1 maecsjéje... igazi brazil..hú az hihetetlen jó.. volt ien sír rendbe rakás a sulival,monya ofő vigyünk cuccot,nagy a dzsungel.. na mondom viszek macsetét oan vastag dudvákat,mint a karom 1 suhintásra vitte ki,csak néztem,oda basznék a ccigánynak vele,-1 kéz neki
Az nem akkora baj, hogy élnek, csak eltévesztették az országot...
Am a zsaru kövesúton ca. 6 km-t a késes támadás bejelentésétől számítva 47 (negyvenhét perc) perc múlva ért oda. Majd ŐK megvédenek mi
Az h él már épp elég baj , nem
Az a helyzet h szarul néz ki ha elszaladok így csak ez maradt
Amúgy nekem is és a családomnak is eleget ártottak már, úgyhogy már a látványuktól is hányingert kapok, ütöm őket ahol érem... De a vascső a kedvencem
Az se rossz... Adjál nekik!
Na mi van?!?
Sehol senki?
Szép jó estét mindenkinek
Úgy tűnik ma ilyen nap van. A bányában engem meg majdnem megkéseltek. Megúsztam de nem a zsarukon múlt . Ott horgászik a kis buzi- oszt mikor szólok neki h huzzon el még megjegyzi h mit pofázok neki oszt mingyán kibelez ha nem húzok el . Elővett egy kést mire gyorsan mingyán meg is kapta az áldást ahogy kell. Engem nem érdekel h mit mondanak "civilizált" országokban ilyen helyzetben agyonlőnék mint a kutyát - itt is ezt kellene. Mi az h a saját területemen engem megtámad/fenyeget bárki is büntetlenül .
na mentem tanulni maj jövök késöbb
hú bementme a szobámba a füzetekér, és ahogy világított a lámpa, és ott van az aztalon a felnicsk,marha jól néz ki,biztos fasza lesz a moccon am ma beszéltem a küllős csávóval,csütörtökön mek gyártatni a küllőket meg elkeztem csiszolni a felnit,fekete lesz,piros felnicskkal,sztem jól fog kinézni
jáccadoztam má 1-2 ien hülye powerrel.. a miton is kellett hengert cserélni,meg akasztottam 160nál a polinit na,mek én me holnap 2tz,elkéne kezdeni tanulni edig csak motoroztam,emg lógtam a haverokkal
mennyen az ombucman hoz.. meg visza indiába ahonnan jött ... és ak mivan,nem lehec rasszista? van itt 1 csávó,kb 2méter ,vagy 100kiló,kopasz,és a tarkójára van tetoválva 1 nagy magyaroszág... na attól érdekes mód nem kérnek aprót a cigányok
jah igen először azért forgasd meg a fötengelyt hogy a dugó nem ütközik e a szeleppel ... csak hát tanult kolegám Fireball kiegészített szerencsére
Na ja ... nekem is elegem van már belőlük... utóbbi időben egyre többen jönnek a garázsba hogy nincs e kis apróm me buszjegyre kéne... de amúgy ki van nyalva mint "szaros pesta, jézus nevenapján" ahogy drága nagyim mondta régen... mondom addig húzz el innen míg a kezemben a franciakulcs...
Pofátlanodnak elfelé... és egyre féktelenebbek mert ha hozzáérsz akkor egyből rasszista vagy meg mennek az "ombuccmanhoz" ... és ebből őszíntén szólva kezd kicsit elegem lenni...
ne érjen bele a dugóba ez a lényeg... me szétver mindent oszt nézhecc
a rohatt geci cigányok! kurva geci anynukat.. lekell lőni az összes mocskos gecit, húzzanak visza indiába tetves szarházik..vegyetek vmi fegyvert,oszt lőni rájuk,de minimum 1 kurvanagy verés ekik,osztr meg gondolják betörnek e.. haveormnak van 1 eladó kése ,kb 40cm es penge,gonodltam rá megveszem,azzal má leeht fenyíteni
na ezt most magyarul amugy nekem nem elektronikus power van hanem vákumos
hát ,nagyrészt ja monyuk vana kenduroi is.. de én ha ktm et hallok,ak az pályacross nekem a ktm az csak az,nem enduro