Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja vágom,azt nem néztem...
de te azt írtad,h aszittem,h TUAREG csa kegy van itt a megyébe.. és mivel enyém is tuareg és a megyébe van... ezel megsértettél
Én meg azt hittem, hogy a világon csak nekem van Tuaregem... Tévedtem.
Jah, a hirdetésnél van kiírva h bcsaba.
csak ésszel,ne hogy megragadjon
Az lehet h TUAREG de nem WIND

lehet,h mégtöbb van,csak nem tucc róla
nálunk itt szarvason csak ez az 1 tuareg van...
Végre KÉÉÉÉSZ A GÉPPP simán beindult minden pöpec már csak járatni kell széles utat csááó
honnan tod,h békésmegyei?
am meg ne zavarjon de nekem is tuaregem van baze,és szarvas is békés megye ..szval
hú mekkora okosságok..
én meg makói vagyok és én is azt hittem hogy csak az én rally -m van a városba és közbe meg kiderült h három
Te Csabai vagy
Azt hittem ez a tuareg tán csak nekem van a megyében. Erre mire kiderül h van mégegy eladod?
Szeva all !

Sztem inkább június első fele jobb lenne vagy inkább közepe .
ez jól méz ki elölrőőől
ja vágom én csak azokra is tekintettel vtam akik suliba vannak és javítanak
Van egy eladó Tuaregem! Megnézheted itt: http://www.kepesmotor.hu/april...
Sztem érdemes megnézni!
hát sajnos mindenkihez nem tudunk igazodni de próbálunk kiagyalni egy olyan időpontot amikor a legtöbb embernek jó... csak mert február óta ápr. máj. van kinézve... aztán hétvégén suli sincs... szóval ez kompromisszum... sajna...
inkább június közepe-vége fele lenne a jó...májusba biztos nem akkor makón lesz motorostali és akkor elkurok egy csomo lovét szal május tuti nem
még jo hogy jössssssssssz!4
én is megyek szerintem
mondjuk május 19- 20?
azaz? időpontot is lehet javasolni... annyi biztos hogy hétvége
sztem pár embernél ez ugy nyár elején lenne jó, mert még suli vége lesz rá kell huzni meg aztán kapunk pézt mi is ,és akinek most sánta a lova az majd nyár elejére ugyis megcsinálja szal szerintem oylan nyár eleje suli vége fele kéne talizni (de ez csak az én véleményem)
igen igen!Egyet értek Tuareg 125 moccos társammal!Achtung! Achtung!....várjuk a jelentkezőket...az időpont javaslatokat...mert ugyebár el kell intéznünk a campinget...lefoglalni a helyet, hogy hányan megyünk stb. stb....