Na bakker csak holnap reggelre lesz itt a szimering... na mind1 addig végiggondolom az egészet hogy hogyan is lehetne ezt meg a rosszal kipróbálom azt ahogy kellene de nem igazán lehet.. mind 1 beszélek már énis kuszát
reggelt ... (nem most keltem nyugi)
Sztem a DRZ a jó kis gépecske... nekem ajánlották endurózni. 300 + hitel? a francnak se kellene... ha azt vesszük alapból a motor 1,6 milla körül van (kicsit alatta) szóval akkor arra még simán van egy miska részlet... nem nagyon kapkodnak ezekért a hitelezett motorokért így amíg nem tokolod ki totál addig nem igazán tudnád eladni... ami azt jelenti hogy mondjuk ha 1 miska a tartozás és mondjuk havonta fizetnél 50000 HUF-ot akkor is 20 hónap mire lejár a hitel... ha kevesebbet fizetsz havonta akkor simán kitolódik 3-4 évre is... Szóval te tudod... én nem vennék ilyet...
Na megyek le aztán rendelem a szimeringet mármint az újakat aztán megyek kiberhelem az már nem teljesen újakat és megpróbálom mostmár rendesen összerakni
ed- meg tudnád nekem kérdezni h aprilia tuareg wind 125-re van e átlátszos burcsi és mennyiért?mert italmondonál kérdeztem és azt mondták nekik nix ..jah nekem a chopper non nem bejövős
piroska a lámpabúra kettő ezerért, de van átláccó is asszem azt nem tom mennyié de csopper azéé jóó me milyen májer az amiko pöfög az ember és puf puff piff puff.....
hát nem tudom még nem rendeltem hozzá ieneket...amugy a hátsó lámpaburád mien színű amit rendeltél?piros v sima fehér átlátszos? mert ha átlátszos...akkor érdekelne mennyiért vetted..és hol?chopper-nye márrr....
amugy tegnap rendeltem pár cuccot... olajszivattyu+ bovdenja kinyomokar az oldalfekninél, meg háccso lámpabura ez komplettan 12 000 ft postaköltséggel együtt sztetek megérte?
sm-et akarsz ...de ezen van hitel is ...hiteles nekem nem kéne...de persze egyéni dolog...a repsol matrica nagyon off... elég rossz min képek...ha valoban érdekel el kell menni megnézni...mert nekem igy nem non adja vissza a mocc állapotát...a gummák sztem egy pöppet megviseltek lehetnek...persze ez a legkevesebb...teccenek a drz-400-ak jo választás...
nagyon sokat gondolkoztam hogy milyen motort vegyek.... de nem sokra jutottam aztán ara is gondoltam hogy most veszek egy jo moccot aztán egy évet valahogy kibirok az Ak-ig ezzel a moccal, és nem kell megint bajlodni hogy eladjam aztán vegyek másikat ... szal neccesen egy drz 400 asra jutottam... mert nem kaarok venni 2T-t amugy meg 4T 124 be nagyon gyenge... szel erre jutottam... KAtt rÁ
szép jó reggelt, tegnap bealudtam azé nemtuttam hozzászolni a cigányokhoz...de amugy mindcenkinek igaza van, szívem szerint kiírtanám az összeset tavaly elakpott 2 cigány (mutagatták a kést) és lenyulták a lóvém nem volt sok.. 3200 forint ... de akkor is kurvaannyukat, havertol veszek viperát 2 ezer foint :D mágneses kicsapos, van rugos is még eldöntöm milyet vegyek, és majdf a mocccba belerakom valami eldugott helyre... aztán ha véletlen belémkötnek .....biciklivel ugy jártam h a sztender letört és a markolat végét felvágtmam és beleraktam a sztendert a kormányba és belémkötöttek.. nem kellett 3 mp hogy kivegyem a vasrudat aztán kb 10 mp volt és a gyerek a földön feküdt
na én is koccolok lassan, holnap nyitáskor megyek le rendelni a szimeringeket... hátha a délelőtti rendeléssel megjön de legkésőbb du. itt van... aztán megpróbálom mostmár rendesen összerakni...
na mentem BYE, jó éjt!
én néztem tanulás közbe
menyiér húzattátok át az ülést,nekem is kéne me kivan szakadva középen
am ki itt a nagy festék szakértő? me alakrok felnit festeni
Információt szeretnék kérni,hogy Áprilia Tuareg Rally125-nek.Mennyi kell ,hogy legyen a kompresszioja.
Erős motorra értem.
Sztem a DRZ a jó kis gépecske... nekem ajánlották endurózni. 300 + hitel? a francnak se kellene... ha azt vesszük alapból a motor 1,6 milla körül van (kicsit alatta) szóval akkor arra még simán van egy miska részlet... nem nagyon kapkodnak ezekért a hitelezett motorokért így amíg nem tokolod ki totál addig nem igazán tudnád eladni... ami azt jelenti hogy mondjuk ha 1 miska a tartozás és mondjuk havonta fizetnél 50000 HUF-ot akkor is 20 hónap mire lejár a hitel... ha kevesebbet fizetsz havonta akkor simán kitolódik 3-4 évre is... Szóval te tudod... én nem vennék ilyet...
Na megyek le aztán rendelem a szimeringet mármint az újakat aztán megyek kiberhelem az már nem teljesen újakat és megpróbálom mostmár rendesen összerakni
de inkább drz 400 sztem
na mentem BYE, jó éjt!
menyiér húzattátok át az ülést,nekem is kéne me kivan szakadva középen
am ki itt a nagy festék szakértő? me alakrok felnit festeni