Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem 10körül
amugy hogyért mennek ienek?
nyem mondom...nem kéretem magam...a lényeg h jo üzelt volt
naaaaaaaa,monyad má most mit kéreted magad? 5ezer?
annyi
ja jó
és menyi volt az az olcsó?
húú ma este omcc tali,de várom mááááááááááááááááá
jajj teee...nem a 2szép szememet adtam érte...hanem azért volt olcso-a 2szép szemem miatt... ...bocsi ha nem jol írtam
odaattad a 2 szemed érte?
ak azé nem vol oan olcsó
Tuareg 125-remélem fel tudjuk fogatni...megnéztük végül is és ugy fest h rá lehet operálni ...non remélem...a villád akkor alakul...kira ...fire- ocso volt, tudod a 2szép szememért ...
na csak meglesz má az a villa..
király menyi pízbe fájt?
HY
Jól néz ki... remélem sikerül fel is rakni mármint a felfogatása az a windnek nem pont ilyen sztem... Na mind1 biztos megoldjátok... Megjött a szimering 900 HUF /db ez elég jó ár szerintem csupán annyi a szépséghibája a dolognak hogy 1 azaz egy darabot rendelt a boltos... Na mind1 délutánra itt lesz a másik meg akkor már hozzattam villaolajat is (2 flaskával) 15W/ 30 vagy ilyesmi a 15w az tuti. És ahogy nézem most lelépett de nagyon remélem hogy csak ebédelni ment...
Na én meg tolom továbba bicajt ... megyek ki evezni vagy lehet csak szétnézünk mi a helyzet
Majd este jövök bye
kira hangja lex mi?
Jaaaa , tudom milyen hangja van
dehogy lett...most reggel szereztem...
Fel lett már rakva?
akkor jó happy vagyok 1000-rel...
Az lényegtelen
Igaz h pegason volt, de nem tudtam neki ellenállni...régota akartam iet
Szép
Szasztok!Sztetek jó az uj carbon kipuffom?
de sűrű a progi
na most értem haza Hát ez fasza... akkor senki nem jön ezek szerint... zsear... mind1 Amúgy pont azért monstam hogy kurva okos a motor boltos ipse mert csak 1 flasker olaj van a boltban ... ha kell még1 akkor majd hétfőre ideér... na mind1 ez már magas neki... Na megyek sztem mert nekem még zenét kell vágnom aztán meg még lehet játszunk is egyet...
Jah holnap meg nemtom leszek e mert reggel viszem a szimeringet ki , dobjuk össze amennyire lehet a motor aztán vagy evezni megyünk a Tiszára vagy vadaspark Miskolc... utána du meg megint tánc 6tól kifulladásig... (8-10)
Álltalános jó éjaszakát mindenkinek... Széles utat!
húúúúúúúú holnap mocis tali itt szarvason,de várom má ,nagy buli lesz