Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát általába ez így szokott lenni,regel hidegebb van,mint délután..
na,sikrült végre szétrobbantani a villát?
sztem pár deci kell bele,de gondolom 1 liteeres kiszerelésbe van,anyi biztos elég lesz bele
itt is meleg van, de reggel alég hideg volt , de mind1
hali elissa
hűvös? nállunk meg kurvameleg van hát,ki van küllőzve a felni,most kell keresni embert aki tud küllőt gyártani nekem, meg felniket kell lefesteni addig...maj lesz vmi
napot...
Na szétpattintották a telót... sikeresen... úgy kellett szétszedni ahogy gondoltuk csak mivel nem voltunk biztosak nem akartuk szétb@szni. Megrendeltem a szimeringet délelőttre itt lesz vagy már ma du. aztán holnap összerakás meg megyek keríteni kellene valami fasza sűrű villaolajat is... amúgy mennyi megy bele kb? nem tudjátok? 38/50 es fordított teló
csőőő
csak hülyeségből montam,nem baszom én szét motorral a bányáádat
van itt a környéken sok terep,szántóföld meg minden,rongálom azokat
reggel hatkor mentem suliba, és csak egy dzsekit vettem fel , rendesen átfagytam , de busszal a suli 1 órára van gyaloglással együtt, meg mindennel, mocival kicsit kevesebb, 6:10kor a gépet kapcsoltam ki, 6:22kor meg ültem le a padra a batyin , és még csak nem is siettem, mondjuk nem volt akkora forgalom, akkor biztos lassabban érek be
Sziasztok srácok ...Felénk non hűvös van... ez az időjárás zakkant!Jah madarasra meg non ugy fest nem tudok menni... ...Ti csapatás ma?Fire-neked a küllőzéssel mizu van?
Cső all !
Fire- nem te akartál jönni a bányába
hol akarsz csapatni? am mi az ,h mégis,eredetileg is akartam rá
Na jóóóó!
Mindenkinek jó 8 és széles utat.!
Jah majd tényleg meg kéne dumálni azt a csapatást
Főnök az apád f***a!
Csak teszel rá felnicsíkot?
Bár az sm feeling hez jól fog kinézni
Képeket azonnal hogy megvan!
Nagyon kivi vok rá h hogy néz ki vele.
hnap jön a felnicsíkom is
itt vok főnök fenn van még a cross gumma
Fire Itt vagy még?!?
Csőőőőő Fire !
Láttam megjött a felnid - király lessz De hogy akarsz így a bányában "gyomlálni" mi
na kiküllőztem a felnit 1ik oldal küllőző kulcsal,amit én csináltam 1 vasdarabból a másik oldal flexel
én kapok
jó ak nem 100,de nem is 700 legalábbis nálunk biztosnem..max 300akk
Miért mennyi az a drága ?
Szép estét nektek! most nézem a motogp-topicban a jegyárakat... kira megérdeklődöm...mert non olcso
Akkor mindenkinek jó estét!
Szval nem tudom hogy h úsztad meg de nekem még mindig gyulladt egy kicsit. A pepper-cs tutira használna az ilyen "tudatlanoknak" . Én egyszer kaptam belőle de hidd el nem kell a második. Ez nem volt olyan de hosszabb ideig tart, még mindig gyulladt .
már mind1ik csukva de akkor igazad van és nekem 6os kéne
És nincs másik bolt?