Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már mentem egy kört, és csukva volt a bolt
Még mindig itt vagy? menj el autós boltba aztán vegyél egy trabi csavart, illetve meg se kell venni, csak nézd meg mekkora ha jó vedd meg..., gyerünk, indulás...
vagy akkor itt is, 8as a menet és 10es a fej? a menetet szokták megadni?
hát most öszintén fasz hogy adják meg:P, az biztos hogy a légtelenítő az 6os csavar 8as fejjel :P, de ha tényleg 70 forint a trabiba való akkor menj el és vedd meg ne szarakodjál itt
de akkor az a 8*1,25 az mekkora? annak 8as a feje nem? és 6os körüli a menet.....
nem talált 8as csavarnak általában 10es feje van
hát köszi
közben én is utánanéztem....a Trabinak a hátsó levegőtlenítője az 8*1,25......nem tudom, hogy ez pontosan mit is takar, de 8as kulcs kell a gyárihoz is......gondolom akkor ehhez is jah és a Trabin az első légtelenítő meg 10*1 -es.......az elsőhöz, a gyárihoz a moccon nekem is 10es kulcs kell javítsatok ki ha tévednék, de én úgy veszem le, hogy a Trabi levegőtlenítője jó lenne, és az meg csak 70 Ft
én koyo-t vennék bele
skf, C5-ös, vagy C104H a jobbik?
passz...italmondótól rendeld meg...féknyerget vedd le,satuba fogdbe,fogóval csavard ki,újat tedd bele...azt hello
de annak változnak a méretei? vagy 1 menettel van, és mindegyikhez az van.....mármint arra a menetre gondolok, ami megy bele a fékbe.....
nem kapsz 100 ftért sehol.
oan sok? hol veszed te?
vagy 100ft
700 ft
nem tudjátok, hogy mennyibe kerülhet hátsó tárcsafékhez légtelenítő csavar? sikerült szétba****i a fejét, és most se ki, se be......szal kéne venni egyet.....
hát az szar,nekem szerencsére a szemem az rendben van
akkor jó ha te mondod csak vhogy nincs kedvem most kiküllőzni
nekem már akkor is volt szemüvegem amikor azt se tudtam mi az a benzin , szóval ez nem új dolog
nekem is csak én látok jól
okés lex
mit írtam volna? , de nekem benzinből van a vérem
elissa
csináltam képet,egmásra pakoltam a dolgoka,legyen 1 kis supermto kerék hatása

gondoltam,h ezt fogod írni
jók lesznek bele