Még mindig itt vagy? menj el autós boltba aztán vegyél egy trabi csavart, illetve meg se kell venni, csak nézd meg mekkora ha jó vedd meg..., gyerünk, indulás...
hát most öszintén fasz hogy adják meg:P, az biztos hogy a légtelenítő az 6os csavar 8as fejjel :P, de ha tényleg 70 forint a trabiba való akkor menj el és vedd meg ne szarakodjál itt
hát köszi
közben én is utánanéztem....a Trabinak a hátsó levegőtlenítője az 8*1,25......nem tudom, hogy ez pontosan mit is takar, de 8as kulcs kell a gyárihoz is......gondolom akkor ehhez is jah és a Trabin az első légtelenítő meg 10*1 -es.......az elsőhöz, a gyárihoz a moccon nekem is 10es kulcs kell javítsatok ki ha tévednék, de én úgy veszem le, hogy a Trabi levegőtlenítője jó lenne, és az meg csak 70 Ft
nem tudjátok, hogy mennyibe kerülhet hátsó tárcsafékhez légtelenítő csavar? sikerült szétba****i a fejét, és most se ki, se be......szal kéne venni egyet.....
közben én is utánanéztem....a Trabinak a hátsó levegőtlenítője az 8*1,25......nem tudom, hogy ez pontosan mit is takar, de 8as kulcs kell a gyárihoz is......gondolom akkor ehhez is jah és a Trabin az első légtelenítő meg 10*1 -es.......az elsőhöz, a gyárihoz a moccon nekem is 10es kulcs kell javítsatok ki ha tévednék, de én úgy veszem le, hogy a Trabi levegőtlenítője jó lenne, és az meg csak 70 Ft
csináltam képet,egmásra pakoltam a dolgoka,legyen 1 kis supermto kerék hatása
gondoltam,h ezt fogod írni