Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, attól pont nem lett semmi baja a szememnek, szemüveg kicsit régebbi dolog
szevasztok, italmodotol készülök főtengelycsapágyakat rendelni... 3 ezeré van májer csapágy "amit a gyártó ajánl, kifejezetten nagy fordulatszámúcsapágy" szal "Az egyik C5-ös, a másikat C104H-nak jejöli a gyártó." ja és SKF szerintetek melyik jobb ?
hát sahoz képest mégis szemüveges vagy ehet ,h mégis lett bajod?
búvárszemüvegbe kell pucolni
én ha este rántottát csinálok magamnak,akk előkerítem a buvárszmüveget,felveszem és abba vágom,ne csípje a szemem de hatásos módszer..
hé nem tudja valaki véletlenül a békésen lévű küllőgyártó tel számát vagy címét?
, nekem már ement mész is meg benzin is a szemembe, meg higitó meg hasonlók , egyiket se mostam ki és nem lett tőle semmi bajom
na én most momentán mandarinlével lőttem képen magamat , támad a szemét de remélem én győzök..
háj...
Jobbulást! Amúgy mi nekem is csöppent már a szemebe de kimostam azt ennyi... nagynéném megvolt ott rémülve de semmi bajom sem lett... amúgy mi van akkor ha belecsöppen? megvakulsz? (nem vagyok az a nagy meszelő)
Loveim miért a Sámsonnal akar menni? Tuareg lesántult?
Majd még jövök...
nézd meg
mik az új hírek?
Felhívom mindenki figyelmét új hírek a cluboldalon: apriliacub.gportal.hu
okés maj csinálok
majd azért 1-2fotot a műveletről szertnénk látni ...
na megnéztem a csomagot,csak még nem volt kedvem elkezdeni kikülőzni a kereket mek minyá kajolni,maj utána hozzálátok a művelethez
az kira akkor ...nemsokára lex sm-ezés?
megjöttt a felnimmmmmmmmm
mek le,kibontom
uh az nem jó de ha má jól vagy akk ok
Loveim is jön, csak ő szimszonnal
Hellosztok!Nya nem győztem visszaolvasni ...a nicasolost nem szokták fúrni, ezt még én is tudom az nem kopik ugy vagy mi...maxi meg vok ...zoltán-jobbulást!
Asszem megint korán van még ... Vagy későn?
Na menek dokihoz aztán újra jövök vmikor
Én még nem tudom biztosra de ha szép idő lessz lehet én is moccal megyek. Ha megyek
Cső mindenkinek!
Na nem leszek Kalóz Jack . Tegnap délután gyors kimeszelem anyukámnál a kamrát erre az a rohadt mész meg bele a plafonról a pofámba. Gyors befele mosd ki irány doki. Ott belespriccollt vmi sz*rral a szemembe - egész lecsillapodott - mondta menjek haza oszt pihentessem, ma visszamenek hozzá. Bár mostmár nem fáj annyira-inkább csak kellemetlen-és már látok is rá. B@ssza meg - nem szoktam megijedni de most baromira féltem.
Csak te jössz maxi? vagy loveim is ?
Na mentem csucsukálni... jó8
na hnapra ide kell érni a felnimnek,me csúnya verekedés lesz a postán
én nem mooontam,h nem jut el,csak kérdeztrem mivel jösz am volt itt elissa ma,én beszéltem is vle
mer már mér mennék görkorival? azt hiszed hogy az én 50es vasam nem jut el odáig vagy mi? télleg.....Elissa? nem nagyon láttam ma errefelé.......