na basszameg,ma is elkaptak ugyanaz a rendőr,csak most etx el voltam.... ki n a semibe jöttek,kin voltunk haverokkal.. töbiek a sorompó fele,me mz jogsi rendszám lámpa minden nélkül, ha őt elkapják vége,ők a magánúton elhúztak,én meg a másik irányba... lőttem 120al a gáton,le a komphoz,földút,és az erődnél volt 1 út,amint vioszalehet menn ia gátra,így 1 kört csinátlam volna a rendőket lerázva,és én is el,na igen,csak nem találtam az utat,és bementem az erdőbe,zsákucca pont..renőrök mögöttem..átakrtam vágni a susnyákon,ki a szántóföldre,mek a nagy genyák közt,há nem felakad 1 susnyán ez a kurva motor? uh nem birtam meglépni,de végül nem lett baj,me minden rendbe volt a moccal... csak azé baszopgattak,h nem áltanm meg kurva annyukat má
estét
na olaj megjött, teló még mindíg 1 darabban viszont már sikerült szerezni 3 crova szárat így már leérek az aljára már csak azt kell majd kisakkozni hogy milyen csavar van az alján... az lesz még szép... holnap du remélem szét lesz már kapva és akkor rendelem a szimit péntekre itt van összedobom és GO...
Köszi de mivel nincs lehúzóm így nincs mit lemérnem.
A lenkerék menetének mérete 24,5 de a mentetmélységet nem tom. Szóval Jó lenne ha valaki segítene és lemérné tolómérővel a sajátját.
Naná!
Épp most értem haza és nagyon jót állatkodtunk a sztyeppén .
Péntekig fölpakolok rá mindent és megint megyünk - úgyis lejön róla akkor meg minek ráfújni?
Segítségre van szűkségem!
Nakem 125-ös pegasom van de a blokk rotax 123-as. Lenkerék lehúzóra lenne szűkségem és esztergáltatni akarok ,de nem tudom a lehúzó névleges átmérőjét (külső átmérő).
Azt tudom h. a menetemelkedés 1,5 a lenkerék menetének belső átmérője 24,5 de a lehúzójét nem tom. Szóval ha valakinek van lehúzója és megmérné nekem hálás lennék.
hát az túlzás,h lekapcsoltak mivel má áltam me megált a teknológia.. meg nem is ingem kerestek,hanem 1ik haverom..de motnam,h nem ismerem úh nem volt semi gáz.. monyuk az nem tecet neki,h nicns hátsó lámpa de pont tegnap szettem le a hmegcsináljam,eddig volt rajta
na olaj megjött, teló még mindíg 1 darabban viszont már sikerült szerezni 3 crova szárat így már leérek az aljára már csak azt kell majd kisakkozni hogy milyen csavar van az alján... az lesz még szép... holnap du remélem szét lesz már kapva és akkor rendelem a szimit péntekre itt van összedobom és GO...
Az most nincs.
Mi ott sem voltunk és semmi sem történt
kb. mennyi pénz lene henger f.új.-ás?
Köszi de mivel nincs lehúzóm így nincs mit lemérnem.
A lenkerék menetének mérete 24,5 de a mentetmélységet nem tom. Szóval Jó lenne ha valaki segítene és lemérné tolómérővel a sajátját.
Köszi szépen előre is
Épp most értem haza és nagyon jót állatkodtunk a sztyeppén .
Péntekig fölpakolok rá mindent és megint megyünk - úgyis lejön róla akkor meg minek ráfújni?
mek ma motorozni etx el 1et,má rég mentem vele,nehogy ellustuljon nekem
Eladó minden féle alkatrész Aprilia Tuareg Rally-hoz (125)! Rotax123 as blokk! Írj és megegyezünk
Segítségre van szűkségem!
Nakem 125-ös pegasom van de a blokk rotax 123-as. Lenkerék lehúzóra lenne szűkségem és esztergáltatni akarok ,de nem tudom a lehúzó névleges átmérőjét (külső átmérő).
Azt tudom h. a menetemelkedés 1,5 a lenkerék menetének belső átmérője 24,5 de a lehúzójét nem tom. Szóval ha valakinek van lehúzója és megmérné nekem hálás lennék.
Köszi