Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagyok csak jáccotam az új DOG-al
megyek msn
bzaee nincs meg a stámod,hogy hívjalak föl?
itt vok gyere föl msn re
JA és név,sisak és képminőség miatt nem beszólni XD
Ja jól megy meg minden ...FAter mögött mentünk ALAP60-at! (csak még kéne járatni )
Na mind1...Ma én sztem megyek ki délután...Ki kéne nézni...meg crossozni 1 jót...Ja am most értem haza és MEGVAN A RUTIN!
Na majd ha tucc lécci hívj fel mert mamáméknál leszek az RX-emmel
AM faterék 5ig boltban vannak és addíg kimehetnénk vagy ha jó neked akkor 5 után kiviszenk ők...
na majd ha tucc hívj fel.
Na csá ALL!
Cső all!
Nah gyerünk gyorsan józanodni és indíts fórumozni!
Mindenkinek kellemes, boldog születésnapot,névnapot, május elsejét stb. stb.
Én is menek dógozni. Majd még benézek estefelé.
Jó moccozást és széles utat! (több okból is )
maxi eddig direkt szűrő volt? csak mert az több levegőt ereszt át, amihez tőbb benya kellett ... de a gyárival kevesebb kaja elég neki... mivel kevesebb levegő jut a rendszerbe és tökéletlen az égés... gondolom az olajmennyiséget a benyamennyiséggel együtt állítod (gondolom) így ha sok a benya sok az olaj is és azért taknyol mert nem tud elégni... csak következtetés
csááá
na fasza,kész a mocc..megy jól? hnap délelött leszek msn en.. csajoztam,bocs azé nem vótam se itt se msn en...
óóóóóóó látom othon vagy a fontos helyekb e... működnek még a vendéglátó egységek nem jösz át vmikor zebrába?
állórész jó,csak a lendkerékből kell fogas koszorús...
na lépek jóéjt mindenkinek
kössz neked is !
jah és Boldog Szülinapot Eduárd
ahham bontó akarok venni a vasra egy rx hátsó idomot, mer az jobban tetszik de nem tom mennyi, szal még az várat magára
kössz szépen, a tortát már bezabáltam a negyedét....önindítót símán tudsz szerezni, adok 3 bontonak a számát iss tuti van, 06309475135 06304881918 06302592030
fireballll!
hol vagy?nem vagy msn-en!kész az rx-em!már voltam 3szögben!mikor megyünk ki?holnap(kedd) rutin vizsga után kimehetnénk!gyere már fel msn-re meg kéne beszélni,ok?
na jó8 all!
a légszűrőm az tiszta, most tettem vissza nemrég a gyárit hát meg ezzel vmi olyan baj van, amitől 5 litert eszik (akármit állíthatok, 5 liter marad mindig) és füstöl, meg köpköd a kipuffon....ez lehet úszószint beállítási hiba? vagy mi? mert már membránt cseréltem, 80as főfúvóka van benne....a levegőhöz nem nyúltam....jah és a gyrtya gyönyörűen ki van égve, szép barnás színű......
nah ha vki tud segíteni akk pls.....
nah bye, jo8 all
széles utat!
hát azt sem inni kell...
Na mi van? Dinó-szindróma befigyel?
Jut eszembe:
Eduárd - SOK BOLDOG SZÜLINAPOT holnap
Aztán nem bezabálni az egész tortát mer nem fogsz tudni moccra ülni
Igen - de én nem meginni vittem
pedig sokan jobban preferálják mint a jó öreg "krasznajamoszkvát"
Naná
De vmiért nem is voltak olyan boldogok mikor elókaptam a szódás szifont