Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fater sofőr pékségnél, ami pont nem lesz nyitva ünnepek alatt, így jó sok munka volt, besegítettem(minden vasárnap megyek)
Dani - te mit is dolgozol ?
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Elissa-nak pedig annyi locsolkodót amennyit szeretne !
Szééééép Jóóóóóóóóóó Naaaaapooooot miiiiiiiindeeeeeeeeeenkineeeeeek.
Süt a nap, kék az ég remélem moccozok ma még!
Tök jó kedvem van, Vmitől megjavult ez a szörnyeteg és a szép új kollégát úgy lealáztam mint szél.
Pedig mennyire akarta .
Na most értem haza
fél2kor mész melozni? há micsinálsz te?
na ,délután van,mostmá hívhat a csávó kerék ügybe
nah holnapra mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Elissának sok locsolót
Értelmes ember ilyenkor már nincs fönt
CSak aki melózni megy
atom kihaltság
húúú holnap hív a csávó,h menyiér adja haverja a komlett hátsó kereket,amiből lesz az első kerekem a supermotoba,megegyezek a sráccal,jöhőhét közepe körül itt lesz a cucc.. hétvégére belesz küllőzve felni
... vagy nem? me festni is kell..na de nembaj,legalább elleszek vele,les mit csinálni
30az átítás mindennel 1ütt..nekem 1 éve a mitora annyi volt
am én is hasánlom közúton a moccot... arow dob,meg 1 brutál végdob figyel rajta,amikor haver ment vele,kbn 1 km re volt és elkezte nyelezni, 1 km ről hallotam,h jön de sztem nagyon fasza hangja van rendőr méfg nem állíott meg vele szernecsére
a 70 essel az a baj, hogy ha nem gyárilag 70es a henger, haenm egy 50 ccmes blokkra tették rá a 70est akkor a kuplung meg főtengely, meg a többi ien cumó nem fogja bírni....engem is lebeszéltek róla, mert én is 70esre akartam, de aztán mondták hogy a henger 40ezer + még ami tönkre megy.....utána úgy döntöttem, hogy maradjon 50es, elég az nekem még......
nah de én lépek aludni......
mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
bye, jo8 all
széles utat!
60ra mondták az átiratást....
mindennel
nincs az 100, a fele
csak közúton is kellene....
felénk meg sok a rendőr, volt nemegyszer, hogy benn a faluban is álligattak....
rendzámos meg drága( kb 100 pénzel)
és alig találni ami minden ok, most is amit kinéztem a motorszám volt hibás....
átiratás, eredetvizsga,műszaki, kötelező, súlyadó ...... ismét 100
70es jól megy,csak épp nemsokáig..vegyél 125/50et,többet tud mint a 70es tuning,és nem is hullik szét,vmivel ott minden a nagyobb erőhöz van tervezve..
hali hú hajjátok,nagyon ráéreztem a szimó 1kerékre jöhet az etx tegnap má próbálkoztam vele,alakul az is elfogyott ma a szimóbóül a benzin.úgy értem haza h hörgött öszevisza má
hi
ma mentem egy tunning 50 es tuareggel
valami polini vagy mi henger volt rajta elméletileg 70 ccm

bírja ezt a motor többi része?
ment rendesen, csak meddig bírja ez itt a kérdés

lehet nem veszek 125öst, elég macerás az adminisztrácíója...
Szép estét srácok
én most szimóztam nyomattam haverommal a kereket mindenfele.. elfáratt a kezem keréken,ahogy rángatom a gázt de am ien 500métert simán mentem,csak nembirta tovább a kezem
Hi all!
Mindenki moccozik?!?
Azt hiszem én is megyek a pusztában egy néhány kört.
Na majd még benézek.
nemtom,csak kéne menni pár kört motorral
babszi a király
szasztok
Wácáp? Ki mit tervezett mára?
jóestét, fire a rally-t néztem meg de közbe csináltuk a többi gépet is....azé voltam babszival, baszottnagy szélben jobb mint a bicikli