Cső mindenki!
Csak benéztem, majd jövök!
Elissa - Tegnap nem igazán csapattam (csak egy kicsit ) Remélem ma be tudom pótolni
Megyek edzeni utána meg meló .
Minden jót és széles utat!
Szasztok srácok ...Zoltan- köszke jol vagyunk a géppel...a tura óta nem volt alkalmam moccozni...és ugy tűnik nem folyik már a telobol az oil... ...és te csapatás?Naked? ...a festők meg már csak ienek...folyton várni kell rájuk...nekem is asszem olyan 2honap körül lehetett míg elkészült...Tuareg 125-ez csak jo h nem lex sokba a cucc ...fire- lekapcsoltak a yardok? ...nem mosolyogtál szépen ...
jíííhháááá most néztem az italmondo honlapon a szimeringeket... az előző végigfutásnál már majdnem beletörődtem hogy tuti a legdrágábbat kell megvenni ... és láss csodát (ha minden igaz) az egyik legolcsóbb cucc 1250 / darab ... mondjuk ez csak viszonyítás mert az ismerősöm nagykeráron hoz ilyesmit... csak akkor is feldobott kicsit hogy nem 6-8 ezer lesz hanem csak 2 fél....
aha, gondolod te ... ha ezen beszarik akkor hengert cserélsz... mivel kenés hiányában felmelegszik majd besül a henger... (nem csak ezen minden 2t-n) eldöntheted hogy bízol a technikában vagy kevergetsz...
Szia!
Ha visszaolvasol találsz néhány telefonszámot vagy pl. az italmondo-nál is érdeklődhetsz. A különolajzás nem törvényszerű de sztem a legjobb ha magad kevered. Igaz nyűgösebb viszont tudod h a kellő olajzás mindig megvan
Ezek a 125-ös tuaregek különolajzásúak vagy keverni kell bennük a benzint?
Ez a lendkerékdolog engem is érdekelne ha tudtok esetleg elfekvöben... A moci asszem tuareg wind de se az évjáratot nem tom se a motortípust... max annyit h önindító is van rajta.
Vagy nem tudtok esetleg 1 jó bontót ahol lehetne hozzá alkatrészt szerezni?
Így igaz.
Ezért lessz rá visszarakva. Itt a jóidő és viszket a jobb tenyerem. A pofozkodás után - amit a festést ígérő delikvens vszínűleg megkap - a gázon akarom már végre megvakarni a tenyerem.
Csak benéztem, majd jövök!
Elissa - Tegnap nem igazán csapattam (csak egy kicsit ) Remélem ma be tudom pótolni
Megyek edzeni utána meg meló .
Minden jót és széles utat!