Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső mindenki!
Csak benéztem, majd jövök!
Elissa - Tegnap nem igazán csapattam (csak egy kicsit ) Remélem ma be tudom pótolni
Megyek edzeni utána meg meló .
Minden jót és széles utat!
Szasztok srácok ...Zoltan- köszke jol vagyunk a géppel...a tura óta nem volt alkalmam moccozni...és ugy tűnik nem folyik már a telobol az oil... ...és te csapatás?Naked? ...a festők meg már csak ienek...folyton várni kell rájuk...nekem is asszem olyan 2honap körül lehetett míg elkészült...Tuareg 125-ez csak jo h nem lex sokba a cucc ...fire- lekapcsoltak a yardok? ...nem mosolyogtál szépen ...
na go aludni
vaze ezt lehet elkapkodtam.... na mind1 remélem nem....
jíííhháááá most néztem az italmondo honlapon a szimeringeket... az előző végigfutásnál már majdnem beletörődtem hogy tuti a legdrágábbat kell megvenni ... és láss csodát (ha minden igaz) az egyik legolcsóbb cucc 1250 / darab ... mondjuk ez csak viszonyítás mert az ismerősöm nagykeráron hoz ilyesmit... csak akkor is feldobott kicsit hogy nem 6-8 ezer lesz hanem csak 2 fél....
aha, gondolod te ... ha ezen beszarik akkor hengert cserélsz... mivel kenés hiányában felmelegszik majd besül a henger... (nem csak ezen minden 2t-n) eldöntheted hogy bízol a technikában vagy kevergetsz...
Jójó az ha magadnak kevered csak én már unom 1 cseppet.. Volt már a dt men különolajzás azon müködött.. Ha ezen beszarik meg majd megcsinálom vhogy..
Kösz az info-t .
Ezt én is megnézem addig is jó éccakát és széles utat.
na mek, megnézek vmit a motoron aztán 11től dicsovery, töréstesztek lesznek vagy mi az érdekel..maj 12kor jövök
hát,ha kell tdok szerezni lendkereket
nem,ez az ára
Amúgy ez alku előtti ár UGYE ?
Nem pánikolok, csak má" azt hittem hogy erről a részről egyedül én vagyok még ébren vagyishát itt
Fire mindent beszerez csak utána kapkodd a fejedet (meg az álladat a számlán )
itt vok ,nem kell pánikba esni
ez van
akkor fogaskoszorús lendkeérk kell..oat is tok szerezni,ha érdekel vegyél föl te is msn en
Fire - Mi van? Ennyire fáradt vagy?!? Ez gyanús
Az a biztos - ahogy mondod.
Nincs pumpahiba, nincs túl vastag oil (pl. STIHL), stb. stb.
Én is arra esküszök ha az ember maga keveri , eddig minden gépemen repül ki az olajozás
Szia!
Ha visszaolvasol találsz néhány telefonszámot vagy pl. az italmondo-nál is érdeklődhetsz. A különolajzás nem törvényszerű de sztem a legjobb ha magad kevered. Igaz nyűgösebb viszont tudod h a kellő olajzás mindig megvan
különolajozású gyárilag...
Na te tényleg fáradt lehetsz.
Hali

Ezek a 125-ös tuaregek különolajzásúak vagy keverni kell bennük a benzint?

Ez a lendkerékdolog engem is érdekelne ha tudtok esetleg elfekvöben... A moci asszem tuareg wind de se az évjáratot nem tom se a motortípust... max annyit h önindító is van rajta.

Vagy nem tudtok esetleg 1 jó bontót ahol lehetne hozzá alkatrészt szerezni?
állló helyzetbe is húzogathatod a gázt,méhg benzint se fogyaszt
Így igaz.
Ezért lessz rá visszarakva. Itt a jóidő és viszket a jobb tenyerem. A pofozkodás után - amit a festést ígérő delikvens vszínűleg megkap - a gázon akarom már végre megvakarni a tenyerem.