Műszakilag most épp megy de b@szottul nade hogy meddig . Épp aktuálisan naked de lehet h elunom a várakozást a festésre és vissza rakok rá mindent így ahogy van - oszt jó napot - hogy klasszikust is idézzek . Amúgy nem tom mi volt vele - karbi le nézem hát semmi trutty nincs benne visszarakom azóta megy mint állat
én csapattam,és elkaptak a rendőrök jövök haza,na mondom nyomok 1 kereket,kapnám fel kerékre,lehörög,megáll..na mondom beköpte a gyertyát..előre nézek,rendőr fordul be az uccába.. még jó h megált az a szar aztán odajött,monta h vmi fehér fejidomos motort keresnek nem láttam e? hát,mondom nem,az enyém fekete aztán személyi jogsi megnéz,aztán montdja,h azé hátsó lámpa meg tükör nem ártana a motorra mondom lesz rajta.. kitámasztót eléggé nézte...de am rendes volt..
Szia elissa, Tuareg125!
Mizu veletek?
Tuareg125 nálad tudom h még a telóddal vagy elfoglalva, de elissa - voltál ma vmerre? Mi van a telóddal? Csöpög még az oil belőle?
xlxz ha vagy... szétszedtem a telót de ugye az aljára nem tudtam lenyúlni a rögzítésért... így viszont nem csúszik szét... mindent kiszedtem belőle ... na csak annyi a kérdés hogy mi fogja alul... imbusz vagy csavar? jah meg kb hanyas....
Amúgy beborítottam ma az olajat természetesen kevés lett de holnapra itt van a többi... szimering még nincs kiszedve így azt még nem tudtam rendelni... dee olyan 38 - 50 - 15 körüli.... na majd még jövök késöbb sztem
Hellosztok moccos társak Én segítenék de az egri aprilia bolton kívül jelenleg nem tudok mást...de ott meg uj van csak...használtat sajna nem! Ed-neked Boldog Szülinapot!...Másoknak meg rmélem meg volt a jóóó csapatás ...Dt- neked meg csak örül a banda...ujabb tag
Tuareg 125 - jaja, direkt szűrő volt eddig, de amikor visszaraktam a gyárit, állítottam a tűjén
(a legkisebben van) meg átcseréltem a fúvókát is egy 10essel kisebbre hát, az olajat sztem lehetne állítani a szivattyún...de ebben nem vok biztos.....lehet hogy az a baja.......
fejidom nélkül elég csúnya a gép