Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na úgy látom megint nagy a csönd.
Fire - itt vagy?!?
Nem válaszoltál még a kérdésemre
Ed - veled mi van?
Hy, mizu erre? Voltatok locsolkodni?
Ebben szerintem mindenki egyet ért
Pedig már azt hittem...
Amúgy te sokkal szebb vagy
de szeretettel tőlem nketek husvétra
Tessék egy nyuszilány.../nem én vagyok a képen!/
de itt ám
Te legalább itt vagy.
engem nem
Na mi van ?!?
Sehol senki ?!?
Mindenkit lefoglal a nyuszi(lány)?
Fire - Régen sokat jártam arra . Főleg a ZEBRA a TURUL illetve a KAZAMATA meg néha a PIZZA-s volt a hely de a CLUB44 -et is szerettem - megvan még?
Kösze srácok a locsolást...benzinnel meg akkor sokat kérek majd kicsavarom a ruhámbol...és aztán tanking bele moccba
Ed - Hol szerezzek hozzá önindítót, és főleg mennyiért ?
Amúgy az elektonika jó hozzá? Úgyértem a 127-é jó a 123-hoz v ahhoz is másik kell?
sokat kap, illetve nem kap elég levegőt, lehet ki kéne pucolni a sivatagot a légszűrőből
én is meglocsollak Elissa hát Fire, benzinnel engem is locsolhatsz
valakinek nem volna akk tippe, hogy miért füstöl nagyon a motort, emg mitől köpköd a kipuffon sok getva végterméket?
locccccccccccccs én benzinnel locsolok
Mindenkinek Kellemes Húsvétot...sok piros tojást+nyuszilányt ...és köszönöm meglocsolva érzem magam ...
Nagy baromság lenne, nem viccből talált ki azt, és ha az nincs benne, akkor is emegindul a gép..., csak szarabb alacsony fordulaton, ami főleg szar bejáratásnál..., egyszerűen nem pörgesd túl a gépet, nem olyan bonyolult dolog
123as blocknál is van mechanikus power? aszitem az csak elektromossal van.. amúgy hegeszd be a powert
áh, 0 km es blockot nem kaptok 60k ér nem is gyártják má rég...am ez rotax 127es block,a fekete ,berugós,vákum poweres...
én szeretném
én mondtam 0km-eset ez mehanikus poweres és nics benne önindito de megvana helye ezt kilehet kötni vhog?
Először is - Elissa Érezd magad meglocsolva!
Csövi mindenkinek!
Fire - ez a block önindítós-e ill. mechanikus v elektromos power-es - e,
Egyébként vki olasz blockot mondott 60-ért. 0-ásat.
Ezért mennyit kérsz?
lenne one kérdés: nekem mehanikus powerem van, és bejáratos lesz m,ost a gép, szal azt hogy lehjet kikötni hogy ne müködjön me ha belesz kötve akko biztos huzni fogom