hozzáteszem a sok majom autost, tisztelet a kivételnek..h utálom ha a sávomban közlekednek és fékezésre késztetnek ...másik...szlovákiában mentem fel egy parton....és nem láttam egy nagy kátyut mert csak akkor tűnt fel mikor már odaértem elé...kikerülni nem volt idő és hupp bele ...a telomat sajnálom
Tökre irigyellek én is moccoltam volna ma csak mivel még mindig naked a szivem így nem igazán akartam a kedélyeket borzolni Mégiscsak jobb a békesség - nem ?!?
Szasztok!Ma túrázni voltam 240km ...fel a Mátra- Bátonyterenye halastó..át Szlovákia- Fülek vára ami nagyon szép volt...aztán át Hollókő...majd Szurdokpüspökinek...Gyöngyös felé a 3-on haza Nagyon klassz élmény volt...huuu...még most is a hatása alatt vagyok...kira volt nagyon...főleg a vár...na meg a sok moccos az utakon cool fílíng ...
Hát kedvem az lenne de amíg nincs meg a szimeringcsere addig nem nagyon akarok vele "hosszabb" távra menni mert kitudja mi lehet belőle... na de ha kész lesz majd elmehetünk
hello!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket
ma voltam moccozni.....mielőtt rámentem volna a murvás útra, mondom, elmegyek a kútra megnézem a gumikban a nyomást.....beállok szépn, szelepsapka le, pumpa, szelepsapka fel.....elöl hátul.....erre csak nézem h vmi nagypapa ül a kocsiban, és engem bámul...mondom tuti meleg erre pont befelyezem tevékenységemet, leteszem a pumpát, erre nagypapi kiszol a kocsibol: "igyekezz már bazmeg!"
jáááá, odébtoltam a motort és elkezdtem veszekedni vele.....a végén már majdnem box is lett csak mondta hogy a fia épp bent van, én meg úgy voltam vele, hogy ki tudja mien benga állat szépen elbujtam megvártam ameddig kijött, aztán meg követtem pont hívom Loveimet hogy mi a szitu, erre a nagypapi lerázott, észrevett de azé jó volt, az egész kút minket nézett
nah széles utat!
Csak mert úgy egy kicsit túl unalmas - nem ?!?
Főleg az ágyús - bár lehet h csak tarack mert nem látni h milyen hosszú a csöve, de mind király.
Van itt valaki ?!?
am tud motorozni
ha igenb esetleg ha volna kedved meg időd holnap lenézhetünk mert így leírni nem tom
Kellemes Húsvéti Ünnepeket
ma voltam moccozni.....mielőtt rámentem volna a murvás útra, mondom, elmegyek a kútra megnézem a gumikban a nyomást.....beállok szépn, szelepsapka le, pumpa, szelepsapka fel.....elöl hátul.....erre csak nézem h vmi nagypapa ül a kocsiban, és engem bámul...mondom tuti meleg erre pont befelyezem tevékenységemet, leteszem a pumpát, erre nagypapi kiszol a kocsibol: "igyekezz már bazmeg!"
jáááá, odébtoltam a motort és elkezdtem veszekedni vele.....a végén már majdnem box is lett csak mondta hogy a fia épp bent van, én meg úgy voltam vele, hogy ki tudja mien benga állat szépen elbujtam megvártam ameddig kijött, aztán meg követtem pont hívom Loveimet hogy mi a szitu, erre a nagypapi lerázott, észrevett de azé jó volt, az egész kút minket nézett
nah széles utat!