mien hengered van? perselyes vagy nikasilos? ha perselyes, ak a fúrás 3ezer,vagyis nálunk annyi,dugó bele,meg atól függ,miet veszel,de 1 jó vertex vagy iesmi szettbe,gyűrűk csapszeg minden,oan 20körül
egykerekezésér megbüntethet,nemtom mér,me én nem olvastam oat a kreszkönyvbe,hogy nem szabad 1kerekezni na,ma délután kivittem az uccára az etx et,kerekeztem párat,meg az elöbb szimóval is kerekeztem,me monta a rendőr,h erre fognak járni minden nap,mondom csak mutatok nekik vmit megcsináltam a szimót,mostmá van hátsó lámpa meg midnen oké vele,nemtud belémkötn ia buzija
hát de nem tutam az utat ez votl a baj,h nem találtam a földutat,amin viszajuottam volnaa védőgátra.. me onnan má sakk matt a rendőröknek,még viszavergődnek a gátra én má othon vok, én lövöm neki midnenhol 120al,gyorsan hazaérek... amúgy épp 1kereket gyakoroltam az etx el,amikor jöttek a köcsögök ott 1kerekezgettem,oszt nézem meg szól haver,h ott jön a rendőr... pedig kzedtem ráérezni..na maj ma is kimek mondták,h minden nap jönnek erre..menekülök megin 1et
ez van legalább nemtuttak megvágni pénzbírságra de elég flash volt a menkülés azé.. teccett cask elbasztam az erdős részt na mind1... de jöttek mint álkat utánam,gáton csonkoltam neki 120al,nem birtak utolérni oszt amikor elkaptak,vagyis én áltam meg az ágnak köszönhetően,kérdik mekkora a motor? mondom 50es kérdik,és ennyire megy? hát,mondom anyira azé nem megy jól,de 1 szimónál gyorsabb
nem büntethetnek meg,mivel nem vok 18 bilicset se rakhatnak rám... örüljenek,h elbasztam és nem találtam meg az utat,na meg, h az erdőbe az utolsó nagy ágrafelakattam
Szép napot moccosok ...fire- hihi ezek non rád vannak szálva és te még meg akartál léptetni...aztán csak elcsíptek...és mi lett a büntid?mesélj már...bilincsbe vertek v mi ...micsoda story... ...mindenkinek Széles utat!
Helló all !
Csak beugrottam, megyek az idomokért - mostmár ne is csinálja
Remélem legalább lecsiszolta de ha nem az sem érdekel.
Mindenkinek minden jót és széles (jó pocsaras ) utat
Van ez így.
De szerencsére megúsztad a bulit .
Ennek örülj . - legalább nem b@sztak a nyakadba egy bírságot
A gépnek se lett baja, Haverod is meg tudott lépni - tök buli az egész
hát nemtom de ha áttok menni azon a kibaszott susnyán,ak elmek,az volt az ucsó vagy,me amikor toltam ki a motort,arébraktam a susnyát és má ki is toltam az erdőből,ot lezs vna a szabad út..na de így sikerült
kerül egy henger fel újitás? kábé.
elsö és h. valaki írt hogy kell
Csak beugrottam, megyek az idomokért - mostmár ne is csinálja
Remélem legalább lecsiszolta de ha nem az sem érdekel.
Mindenkinek minden jót és széles (jó pocsaras ) utat
Asszem én is lépek aludni.
Jó 8 all és széles utat!
De szerencsére megúsztad a bulit .
Ennek örülj . - legalább nem b@sztak a nyakadba egy bírságot
A gépnek se lett baja, Haverod is meg tudott lépni - tök buli az egész