Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mien hengered van? perselyes vagy nikasilos? ha perselyes, ak a fúrás 3ezer,vagyis nálunk annyi,dugó bele,meg atól függ,miet veszel,de 1 jó vertex vagy iesmi szettbe,gyűrűk csapszeg minden,oan 20körül
de van
helló valaki meg tudná mondani (írni) hogy mennyi lóvéba
kerül egy henger fel újitás? kábé.
első nekem is van,nekem hátsó kéne,17colos.. az nicns?
Aprilia Tuareg 125
elsö és h. valaki írt hogy kell
egykerekezésér megbüntethet,nemtom mér,me én nem olvastam oat a kreszkönyvbe,hogy nem szabad 1kerekezni na,ma délután kivittem az uccára az etx et,kerekeztem párat,meg az elöbb szimóval is kerekeztem,me monta a rendőr,h erre fognak járni minden nap,mondom csak mutatok nekik vmit megcsináltam a szimót,mostmá van hátsó lámpa meg midnen oké vele,nemtud belémkötn ia buzija
na meek próbálok villátbontani...
tényleg egykerekezésért megbüntethet a rendőr? vagy ha mondjuk nem úgy ülsz a motoron ahogy kell? vagy ilyenekért? és ha igen akkor milyen váddal....
hát de nem tutam az utat ez votl a baj,h nem találtam a földutat,amin viszajuottam volnaa védőgátra.. me onnan má sakk matt a rendőröknek,még viszavergődnek a gátra én má othon vok, én lövöm neki midnenhol 120al,gyorsan hazaérek... amúgy épp 1kereket gyakoroltam az etx el,amikor jöttek a köcsögök ott 1kerekezgettem,oszt nézem meg szól haver,h ott jön a rendőr... pedig kzedtem ráérezni..na maj ma is kimek mondták,h minden nap jönnek erre..menekülök megin 1et
hihető ám ...h az 50-es annyira szalad!De legközelbb már ha ien akciot csin...akkor lépj is meg...lehetőleg oan uton amit ismersz ...
ez van legalább nemtuttak megvágni pénzbírságra de elég flash volt a menkülés azé.. teccett cask elbasztam az erdős részt na mind1... de jöttek mint álkat utánam,gáton csonkoltam neki 120al,nem birtak utolérni oszt amikor elkaptak,vagyis én áltam meg az ágnak köszönhetően,kérdik mekkora a motor? mondom 50es kérdik,és ennyire megy? hát,mondom anyira azé nem megy jól,de 1 szimónál gyorsabb
jah tényleg még kiskorú vagy
nem büntethetnek meg,mivel nem vok 18 bilicset se rakhatnak rám... örüljenek,h elbasztam és nem találtam meg az utat,na meg, h az erdőbe az utolsó nagy ágrafelakattam
jah,nem lett belőle baj... haverok hazaétesk sikeresen..meg én is
én du-án megyek zugatok egyet itt a környéken
Szép napot moccosok ...fire- hihi ezek non rád vannak szálva és te még meg akartál léptetni...aztán csak elcsíptek...és mi lett a büntid?mesélj már...bilincsbe vertek v mi ...micsoda story... ...mindenkinek Széles utat!
NEm 52 hanem 50 .
Nem olyan mert az enyémbe 40x52x10/10.5 es kell(Pegaso). De azt is gyártották 38x52x10-essel.
Helló all !
Csak beugrottam, megyek az idomokért - mostmár ne is csinálja
Remélem legalább lecsiszolta de ha nem az sem érdekel.
Mindenkinek minden jót és széles (jó pocsaras ) utat
na mentem csucsukálni ... a viszonhallásra ... jócakát
gondolom olyan mint a tiedbe
asszem olyan 38 X 50 X (10 - 15 körül)
Na jól van.
Asszem én is lépek aludni.
Jó 8 all és széles utat!
Van ez így.
De szerencsére megúsztad a bulit .
Ennek örülj . - legalább nem b@sztak a nyakadba egy bírságot
A gépnek se lett baja, Haverod is meg tudott lépni - tök buli az egész
hát nemtom de ha áttok menni azon a kibaszott susnyán,ak elmek,az volt az ucsó vagy,me amikor toltam ki a motort,arébraktam a susnyát és má ki is toltam az erdőből,ot lezs vna a szabad út..na de így sikerült